Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinţa ZF Un an de Afaceri de la zero

Videoconferinţa ZF BT Afaceri de la zero
Un an de Afaceri de la zero. O hartă a micilor antreprenori. 300 de idei de business. 300 de motive de a merge înainte
 
 
România şi Polonia merg umăr la umăr în ceea ce priveşte numărul de intreprinderi mici şi de firme mijlocii, la microintreprinderi însă România pierde detaşat orice competiţie europeană. Polonia are peste 1,5 milioane de microintreprinderi, România doar 470.000 de astfel de firme. 
Microîntreprinderile sunt firmele care au între 0 şi 9 salariaţi şi afaceri de cel mult 2 milioane de euro anual. 
În România, cele 470.000 de microîntreprinderi active au afaceri de 181 mld. lei şi 850.000 de angajaţi în 2018, un adevărat nucleu de forţă de muncă. 
Spre comparaţie, Top 1.000 cele mai mari companii din România au 980.000 de angajaţi, cu doar 15% mai mult decât locurile de muncă create de microînteprinderi, în timp ce cifra de afaceri totală a top 1.000 este de patru ori mai mare decât a microîntreprinderilor. Prin numărul de locuri de muncă create, prin modelele de business pe care le aduc în economie, prin nişele pe care reuşesc să le acopere, cele mai mici firme din România sunt un nucleu vital pentru business. 
Din mai 2019, Ziarul Financiar a adunat în cadrul proiectului Afaceri de la zero peste 300 de poveşti de business mic (în ZF şi BM), idei de afaceri de la zero care acoperă toată harta României şi care vorbesc despre o nouă comunitate. O comunitate care se sprijină, care se promovează reciproc, o comunitate care are în spate o nouă generaţie de antreprenori. Merită să-i cunoaştem!
 
 
La un an de la prima ediţie a emisiunii Afaceri de la zero, ZF şi BT vă invită să redesenăm împreună harta de business a micilor antreprenori: de la Oradea, Arad şi Timişoara, la Cluj, Sibiu sau Braşov, de la Iaşi sau Botoşani şi până la Constanţa, Craiova sau Turnu Severin. 
Haideţi să-i cunoaştem pe cei care au pornit de la zero, dar care au ambiţii mari. 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali