Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PARTNER PARTNER PRINCIPAL PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Bancpost
  Bancpost
  PARTNER

  Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezenţă de 25 de ani pe piaţa locală şi o reţea de 147 de unităţi şi 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali, pentru care oferă o gamă variată de soluţii financiar-bancare eficiente şi flexibile. Bancpost acordă finanţare companiilor atât din surse proprii, cât şi prin intermediul liniilor de credit puse la dispoziţie în parteneriat cu diverse instituţii financiare internaţionale. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieţei locale de carduri şi a dezvoltat reţele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri şi 192 APS-uri care oferă acces comod şi permanent la serviciile băncii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea şi acceptarea la plată a cardurilor de credit, fiind de asemenea şi reprezentant VISA şi MasterCard. În acord cu angajamentul său de a sprijini performanţa şi valorile româneşti, Bancpost a devenit începând cu anul 2015 Sponsor Oficial al FRF (Federaţia Română de Fotbal) şi al Echipei Naţionale de Fotbal.

   

   

 • Cargill
  Cargill
  PARTNER

  Cargill
  Cargill este un producător şi furnizor internaţional de produse şi servicii alimentare, agricole, financiare şi industriale. Înfiinţată în 1895, Cargill este o societate cu capital privat cu 142.000 de angajaţi în 65 de ţări. Prin colaborare şi inovaţie, Cargill sprijină succesul clienţilor săi, sprijinindu-i în efortul de a depăşi provocările economice, sociale şi de mediu prin dedicarea cu care societatea împărtăşeşte cunoştinţele şi experienţa pe care le deţine, oriunde aceasta îşi desfăşoară activitatea.
  Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul http://www.cargill.com

  Cargill în România
  Cargill este prezentă în România din 1996. Societatea îşi are sediul central în Bucureşti şi are în prezent aproximativ 900 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 23 de puncte de lucru din toată ţara. Cargill desfăşoară activităţi în domeniul cerealelor şi seminţelor oleaginoase, al uleiurilor îmbuteliate şi rafinate şi al nutreţurilor pentru animale.
  Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul http://www.cargill.ro

 • AGRICOVER
  AGRICOVER
  PARTNER PRINCIPAL

 • AZOMURES An AMEROPA Company
  AZOMURES An AMEROPA Company
  PARTENER

  Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureş este cel mai important producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor îngrăşăminte minerale cu Azot (N) şi complexe de tip NPK.

  În primăvara anului 2012, compania Azomureş a intrat în proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale şi îngrăşăminte la nivel mondial.

  În vederea creşterii capacităţilor de producţie şi totodată pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, noul acţionar a început, în vara aceluiaşi an, derularea unui plan de investiţii pentru modernizarea instalaţiilor, valoarea acestora depăşind suma de 240 de milioane de euro.

  Azomureş este principalul furnizor de de îngrăşăminte pentru agricultura românească. 

 • CEC Bank
  CEC Bank
  PARTENER

  Fondata in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, CEC Bank este una din putinele banci care se pot lauda cu experienta acumulata si milioane de clienti castigati de-a lungul timpului. Banca a intrat treptat in constiinta generatiilor de romani ca fiind o institutie sigura, stabila si onesta. In cursul anului 2008, CEC a inceput  un amplu proces de rebranding si a devenit CEC Bank, o banca moderna, aliniata standardelor si practicilor europene.

  CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca comerciala universala, competitiva, care ofera clientilor produse si servicii diverse si de calitate, prin intermediulcelei mai mari retele din Romania, cu peste 1.000 de unitati teritoriale.

  Portofoliul bancar al CEC Bank este unul dintre cele mai variate de pe piata interna, clientii bancii avand acces la o gama extinsa de produse si servicii pentru persoane fizice si juridice, precum credite, inclusiv sindicalizari, operatiuni documentare, factoring, depozite, carduri, Internet Banking, Mobile Banking, s.a.

  La finalul anului trecut, CEC Bank a obtinut un profit brut de 432,97 mil. lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani. In 2019, CEC Bank a inregistrat o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor, o dinamica foarte buna a finantarilor, avand cresteri ale portofoliului de credite in sold atat pe segmentul clientilor persoane juridice, cat si pe cel al persoanelor fizice.

  Conform misiunii declarate, CEC Bank va urmari in continuare finantarea IMM-urilor, agriculturii, precum si a celor proiecte bancabile care, prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca a fost si va fi in continuare un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita este acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

  Mai multe detalii despre CEC Bank, produsele si serviciile oferite pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.