Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

ZF AmCham - Guvernanţa Corporativă: de la succesul corporativ la prosperitatea incluzivă şi rezilienţa naţională

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România) şi Ziarul Financiar organizează cea de-a patra ediţie a conferinţei Guvernanţa Corporativă: de la succesul corporativ la prosperitatea incluzivă şi rezilienţa naţională.

Pentru AmCham România, organizaţie care anul acesta aniversează 30 de ani de activitate în România, guvernanţa corporativă şi buna guvernare au fost între priorităţile constante promovate în dialogul cu decidenţii. Conferinţa dedicată Guvernanţei Corporative se înscrie în demersurile iniţiate de AmCham pentru a sprijinii membrii comunităţii de afaceri să-şi consolideze cadrul de guvernanţă prin acces la expertiză, modele de bune practici, resurse precum ghiduri de implementare.

Lansată în anul 2020, conferinţa AmCham – ZF aduce în prim plan importanţa şi beneficiile unui cadru de guvernanţă corporativă solid pentru companiile din sectorul privat şi public depotrivă, şi în perioade de stabilitate economică, şi în perioade de turbulenţe, precum şi contribuţia acestuia la creşterea economică per ansamblu.

Lideri de business şi profesionşti cu o vastă experienţă în mediul de afaceri autohton dar şi internaţional vor aborda în cadrul celor două paneluri tematice cele mai importante evoluţii globale în materie de guvernanţă corporativă dar şi modurile concrete prin care companiile, indiferent de industrii, pot adopta sau dezvolta bune practici care să contribuie la performanţa afacerilor dar şi la prosperitatea şi rezilienţa comună.  

În mod special, ediţia de anul acesta va sublinia oportunităţile unice pe care România le are pentru a-şi creşte profilul investiţional prin îndeplinirea criteriilor de aderare la OCDE.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali