Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF BT Health. Sănătatea, în prim-plan. Cum arată piaţa medicală la nivel local?

Ultimii ani au arătat cât de mare este nevoia de sănătate, dar şi cum poate răspunde sistemul medical unei crize sanitare şi care sunt lipsurile care trebuie rezolvate. Nevoia pacienţilor pentru servicii medicale continuă să fie argumentul principal pentru investiţii noi, atât din zona privată, cât şi din cea publică.

Faptul că oamenii vor avea în permanenţă nevoie de servicii de sănătate mai bune, mai accesibile, care să ţină pasul cu dezvoltarea medicinei, reprezintă motorul de creştere al pieţei medicale.

Cele mai recente date arată că afacerile clinici­lor private, care activează pe asistenţă medicală specializată (cod CAEN 8622), au ajuns la 9,1 miliarde de lei (1,9 miliarde de euro) în 2021, faţă de 7,2 miliarde de lei anul an­terior, iar afacerile firmelor care activau în dome­niul spitalicesc au ajuns la 1,9 miliarde de lei.

Cum arată piaţa medicală la nivel local şi care au fost prinicpalele direcţii de investiţii? Ce tendinţe vor marca în viitoarul apropiat această piaţă care evoluează permanent? Cum sunt finanţate proiectele de investiţii în Sănătate, cum pot avea acces antreprenorii la bani? Ce urmează după finalizarea unei investiţii? Cum este forţa de muncă? Acestea sunt câteva dintre temele de discuţie pe care le vom dezbate în cadrul conferinţelor ZF Health. Sănătatea, în prim-plan. Cum arată piaţa medicală la nivel local?

În cadrul acestor evenimente de tip power lunch îi aducem pe medici, antreprenorii din Sănătate, reprezentanţii sectorului public şi finanţatorii proiectelor de investiţii din sănătate, alături de care conturăm imaginea pieţei medicale din cele mai importante zone ale ţării.

Evenimentele ZF sunt concepute pentru un public restrâns, scopul fiind de a avea acces la o discuţie liberă cu membri importanţi ai comunităţii de business medical din România.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali