Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT
ZF Cele mai dinamice companii din Romania
 
 
Omul dinamic este energic şi întreprinzător - sunt cele două sinonime pe care DEX-ul le notează ca să definească o persoană dinamică. O companie dinamică este cea care imprimă forţă, vitalitate, care este în continuă mişcare, care evoluează rapid. România are nevoie de astfel de companii. Cum le dublăm numărul? Cum facem să creştem companii mari? este tema dezbaterii la care Ziarul Financiar vă invită la final de octombrie, dezbatere care porneşte cu lansarea celei de-a treia ediţii a Catalogului Cele mai dinamice companii din România. 
 
Universul la care se uită ZF pentru a aduce în prim plan câteva sute dintre cele mai dinamice companii din România cuprinde primele 10.000 de firme după cifra de afaceri. 
 
Cele 10.000 de firme mari şi mijlocii sunt responsabile de peste 70% din cifra de afaceri totală din economie, respectiv 1.800 mld. lei (370 mld. euro) în 2022, cu 2 milioane de salariaţi, jumătate dintre cei care lucrează în companii. 
Companiile dinamice sunt cele care se mişcă, care acţionează, care inovează, companiile care vin cu forţă din urmă şi care răstoarnă ierarhii.
 
 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
Cum facem să avem mai multe firme mijlocii şi mari? Să trecem de la nişe şi subzistenţă la modele de business ce pot cuceri pieţele din jur?
 
Cum se transformă o firmă mijlocie, dinamică, într-o companie mare?
 
Cum se văd noile investiţii pe harta de business a României? Ce sectoare au câştigat şi cine a pierdut în ultimul an? Care sunt atuurile României în atragerea de investiţii?
 
Mediul de business local, cel care vine din spate, are printre antreprenori mulţi foşti angajaţi din companiile multinaţionale? Ce rol joacă experienţa lor în construirea unui model de business sustenabil?
 
Care sunt multinaţionalele care mai vin în România în prezent şi ce le determină să se aşeze aici? Ce exemple de urmat are deja businessul local? Cum se face trecerea de la import şi distribuţie la producţie locală? Cum poate atrage România mai multă producţie locală?
 
Cum se vede creşterea agriculturii, a IT-ului între cele mai dinamice companii din România?
 
Cum arată următoarele 12 luni pentru businessul românesc? Cum se pot transforma în oportunităţi actualele provocări din business?

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali