Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZIARUL FINANCIAR, liderul presei de business din Romania, organizeaza ZF Digital'12, un eveniment in cadrul caruia unii dintre cei mai influenti manageri executivi si antreprenori din industriile online, IT si telecom vor vorbi despre cum vad evolutia tehnologiei si vor dezvalui cum ne-ar putea influenta deciziile lor viata sau planurile de business.
Programata sa aiba loc pe durata a doua zile, ZF Digital'12 este astfel organizat incat sa ii puna in valoare pe fiecare dintre speakeri si sa permita audientei sa vada care este viziunea fiecarui speaker in parte, cat si sa intre intr-un dialog direct cu acesta.
Un eveniment care isi propune sa puna in valoare inovatia, ZF Digital'12 este o oportunitate unica de a afla cum vad viitorul unii dintre cei mai puternici executivi si antreprenori din industria IT&C locala si internationala.
Sunt directorii executivi ai subsidiarelor locale ale unora dintre cele mai puternice companii IT&C ale lumii, managerii care au adus in Romania tehnologii care ne-au schimbat viata si afacerile.
Sunt executivii care au pus pe picioare noi linii de business in Romania, unde acum lucreaza mii de oameni.
Sunt antreprenorii a caror viziune si incapatanare de a-si duce planurile mai departe le-au propulsat afacerile pe pozitii de top si in Romania dar si in regiune sau chiar in intreaga lume.
Sunt oamenii cheie din spatele celor mai inovative si suprinzatoare companii IT&C din Romania, care si-au facut un nume si pe plan mondial.
Sunt managerii ale caror idei ne-au schimbat felul in care vorbim la telefon, cum cumparam laptopuri sau recrutam oamenii.
ZIARUL FINANCIAR pune in dezbatere toate aceste teme la cel mai relevant eveniment digital pentru comunitatea de afaceri din Romania.

Află mai multe
SPECIAL GUEST
Tim Stevens
Tim Stevens
Editor in chief, Engadget
Tim Stevens si-a inceput cariera profesionala la mijlocul anilor 90, scriind despre lumea jocurilor de noroc din colegiu, si de atunci a inceput sa scrie articole despre gestionarea proceselor de afaceri, dezvoltare software si multe articole despre lumea gadgeturilor. Tim Stevens este pasionat de lumea sporturile cu motor, iubeste activitatile in aer liber si este mandru de creatia jocului Sega VMU.

Află mai multe
SPEAKERI
TEME DE DISCUTIE

ZIUA 1

  • Piata de comert electronic dupa tranzactia Naspers -eMag - ce scenarii de dezvoltare exista, cat de mult se mai poate dezvolta aceasta industrie?
  • Piata telecom dupa cea mai mare licitatie de spectru radio din istorie - ce urmeaza acum? Primele evaluari ale rezultatului licitatiei din luna septembrie.
  • Piata de soft si servicii - cati romani se vor mai angaja in aceasta industrie in urmatorii ani?

ZIUA 2

  • Cat va mai continua dezvoltarea serviciilor de internet, exista inca resurse de crestere?
  • Zeci de mii de tablete au fost cumparate in ultimii ani de romani - cat mai poate creste piata si ce schimbari a provocat pana acum aceasta tendinta?
  • Romania IT&C - cum arata cele mai recente date statistice privind dezvolatrea industriei IT&C in Romania si ce concluzii se pot trage din aceste cifre.

Află mai multe