Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT
Politicile de sustenabilitate devin tot mai importante în analiza unei companii, indiferent de cine realizează această analiză, fie că este vorba de bănci, investitori, parteneri sau clienţi. Pentru a avea un business sustenabil companiile trebuie să aibă o strategie de sustenabilitate, în care să se raporteze la indicatorii ESG (environmental, social and corporate governance). 
 
Cu o criză energetică ce a remodelat comportamentele de consum prin preţurile istorice, cu noi generaţii, Z sau Alpha, care aleg viitoarele ţinte de achiziţii în funcţie de cât de verde este eticheta şi cu bănci care nu mai dau bani decât pentru modele de afaceri sustenabile, ESG means business, mai mult ca niciodată. Primii care înţeleg că ESG nu este doar un upgrade la CSR vor fi primii care vor culege roadele.
 
Aceasta fiind contextul, Ziarul Financiar organizează cea de-a doua ediţie a conferinţei de teme ESG din 2023, noi invitaţi fiind chemaţi să răspundă la cele mai fierbinţi întrebări legate de tranziţia ESG din teorie în practică.
Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

• Cum arată noua economie sub principiile ESG? Care sunt vulnerabilityăţile legate de această tranziţie?

• Care este legislaţia de ESG pe care orice companie trebuie să o ştie şi să o aplice? Care sunt consecinţele dacă nu este implementată? Cine te verifică dacă ai implementat normele ESG?

• Ce riscă firmele care întârzie aplicarea principiilor ESG? Ce câştigă cele care sunt deja first-mover?

• Ce înseamnă din punctul de vedere al costurilor tranziţia spre ESG?

• Ce parteneri au firmele în această tranziţie?

• Cum aducem plus valoare companiei dar şi comunităţilor locale şi mediului  prin implementarea ESG? Care sunt best practice-urile din acest moment?

• Ce paşi au făcut companiile din România în implementarea ESG, ce  avantaje competitive au companiile care urmează criteriile ESG? Care este perspectiva finanţatorilor?

• Investiţii în inovaţie: cum stimulăm produsele cu impact redus asupra mediului? Cum creăm în România o industrie ESG?

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali