Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTNER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF High-Tech Innovation Summit 2020 ed. a 2-a

ZF HI-TECH Innovation Summit îşi propune să ofere un mix între dezbateri, prezentări & demonstraţii de soluţii şi workshop-uri care să le ofere participanţilor ocazia să afle cum se pot folosi de tehnologie, şi cum au făcut-o deja alte companii, pentru a-şi atinge obiectivele de business.

Criza fără precedent provocată de pandemia de COVID-19, care a sub o presiune fantastică întreaga economie globală, a adus în prim plan mai clar ca niciodată cât de importante sunt IT-ul, tehnologia, conexiunile rapid la internet, aplicaţiile software şi echipamentele de încredere precum şi oamenii care au cunoştinţele necesare să facă toate aceste lucruri să funcţioneze. 

De la nişte produse şi servicii care erau privite în multe industrii drept <<nice to have>>, IT-ul şi tehnologia au devenit pentru multe companii diferenţa dintre a rezista şi a-şi închide porţile, dintre a fructifica oportunităţile sau doar de a privi cum o fac alţii. 

Dincolo de dramele şi durerea provocate de criza medicală în această perioadă, pandemia a declanşat şi un val de inovaţii tehnologice, simple sau complexe, care au reuşit după caz, să repornească businessurile, să le ţină în viaţă sau să le ajute să decoleze în noul context. 

ZF HI TECH Innovation îşi propune să aducă în prim plan inovaţiile tehnologice care s-au evidenţiat în această perioadă ţi care pot ajuta în continuare la repornirea businessului. 

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali