Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Investiţi în România!

Organizarea la începutul fiecărui an a celui mai mare summit de investiţii pentru România în care să se adune cei mai mari investitori din România – străini şi români , cele mai mari companii din cele mai importante sectoare, cei mai mari angajatori, cei mai mari antreprenori români, fonduri de investiţii -  şi să discute despre situaţia economică a anului care începe, despre oportunităţi, despre proiectele de investiţii, despre previziunile macroeconomice, despre piaţa forţei de muncă. 
 
Importanţa investiţiilor străine pentru economia românească, includerea companiilor româneşti în lanţurile globale, knowledge, locuri de muncă, salarii.
 
Cei care sunt deja investitori în România vor prezenta experienţa pe care au avut-o şi o au de când au început proiectele pe piaţa românească.
 
Intenţia este de a crea cel mai important cadru de discuţii şi networking privind investi]iile în România între marii jucători şi investitorii care se uită la România.
 
Parteneri de discuţii vor fi şi autorităţile publice – guvern, ministere, BNR – instituţiile de reglementare a diverselor pieţe din economie. 
 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali