Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cum schimbă smartphone-urile România. Pariuri pentru Români@ 2027

La 10 ani de la prezentarea iPhone, “cheia” care a deschis poarta către o nouă lume digitală,  smartphone-ul a devenit un element fundamental în viaţa de zi cu zi a peste 5 miliarde de oameni, dar şi a peste 60% dintre utilizatorii de telefonie mobile din România.

Revoluţionar, personal, dinamic, adaptabil - mobilul este forţa care a antrenat numeroase schimbări şi inovaţii, şi care doar anunţă începutul unei revoluţii tehnologice care va schimba felul în care interacţionăm unii cu ceilalţi, mediul nostru de lucru, companiile, brandurile dar şi guvernele şi politicile guvernamentale.

Dacă atâtea schimbări au fost provocate doar de smartphone-uri, cum va arăta lumea când acestora li se vor adăuga pe scară largă soluţiile de analiză a cantităţilor mari de date, inteligenţa artificială, roboţii, platformele Internet of Things, vehiculele autonome?

După un deceniu de dominaţie al smartphone-urilor tragem linie şi evaluăm care au fost cele mai mari schimbări produse în România de mobile şi ne imaginăm cum vor arăta următorii zece ani.