.
.
.În prezent, Makis Papataxiarchis deţine funcţia de Preşedinte ARPIM şi totodată ocupă poziţia de Managing Director al “Johnson & Johnson Romania” şi “Janssen Romania, pharmaceutical companies”. De-a lungul unei experienţe bogate, de peste 17 ani, Makis a deţinut diferite funcţii de conducere în domeniul Marketing şi Vanzari, atât în Grecia, cât şi pe plan european. În cei 5 ani petrecuţi în Novartis şi cei 12 ani alături de Johnson & Johnson, Makis a coordonat numeroase proiecte la nivel operaţional şi strategic, contribuind totodată la dezvoltarea sistemului de sănătate din diferite ţări europene. În paralel, el este coordonator şi membru activ în numeroase echipe de planificare strategică pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).
Makis are un titlu de Master în Farmacologie şi este absolvent al cursurilor programului de doctorat în Ştiinţe Farmaceutice.
Radu Comşa este Director General al Mind Research&Rating, companie de consultanţă economică şi financiară. Dl. Comşa a lucrat în sectorul public, specializându-se în analiza politicilor publice şi bugetare. În domeniul sănătăţii, Radu a contribuit recent la elaborarea mai multor analize privind politica de compensare a medicamentelor, finanţarea sistemului de sănătate din România, impactul industriei farmaceutice asupra economiei şi societăţii respectiv asistenţa de sănătate publică.
Mihail Marcu este omul care a reinventat MedLife şi a adus acest brand în poziţia de lider incontestabil pe piaţa serviciilor medicale private din România. Cu experienţă în domeniul bancar, Mihai Marcu a dezvoltat compania creând un sistem de servicii medicale integrate, format din: 10 hyperclinici, 6 spitale, 8 laboratoare, 10 centre de excelenţă, 7 farmacii şi 3 maternităţi atât în Bucureşti cât şi în ţară. Compania condusă de Mihai Marcu a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 72 de milioane de euro, demarând anul acesta un program de dezvoltare regională care cuprinde lansarea de noi hyperclinici în Galaţi, Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca.
In plus fata de rolul sau de Director General al GSK Romania, Pascal reprezinta obiectivele industriei farma ca membru al Board-ului Foreign Investors Council (FIC), una dintre cele mai influente si respectate asociatii de business din Romania. In acelasi timp, el face parte din Consiliul Director al ARPIM (Asociatia Romana a Producatorilor si Importatorilor de Medicamente), este membru al AmCham (Camera de Comert Americana) si al LAWG (Local American Working Group).
Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General Antibiotice SA Ioan Nani şi-a început activitatea la Antibiotice în 1994, ca Director Financiar iar din 1998 ocupă funcţia de Director General.
De profesie economist, a acumulat de-a lungul carierei o experienţă remarcabilă de peste 30 de ani în economie şi management. Sub conducerea sa, Antibiotice a cunoscut profunde transformări devenind principalul producător român de medicamente generice şi lider mondial, standard de referinţă la nivel internaţional pentru substanţa activă Nistatină. În ultimii ani a orientat compania spre internaţionalizare, Antibiotice devenind un brand românesc de prestigiu care dezvoltă parteneriate în peste 70 de ţări ale lumii, un business sustenabil, orientat spre cunoaştere şi dezvoltare, cu capacităţi de producţie moderne, aliniat standardelor de calitate naţionale şi internaţionale impuse de piaţa farmaceutică.
Robert Popescu conduce A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, cu o cifra de afaceri de cca. 800 milioane Euro. Cu o experienta profesionala impresionanta, Popescu a ocupat de-a lungul anilor pozitii de top management in cadrul mai multor companii din domeniul farmaceutic, IT, comert international si energetic. In 2010, Robert Popescu a fost ales Presedinte al Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR), organizatie care apara interesele profesionale a peste 60% din piata de distributie si retail farmaceutic.
Ocupă această poziţie din 2001. Este cea mai mare firmă din România pentru studii de piaţă dedicate industriei de medicamente.
Platforma Europeană de Dezvoltare (EDP) a fost înfiinţată cu scopul valorificării dublului său atribut, de organizaţie românească prin statut şi europeană prin vocaţie. Această platformă de dialog bazată pe generatori de dezbateri şi întâlniri între grupurile de afaceri autohtone şi străine, iniţiază şi contribuie la un dialog interactiv pe probleme de actualitate.
EDP îşi propune să ofere soluţii economice inteligente, să sprijine dezvoltarea economiei româneşti şi egalitatea de şanse a cetăţenilor români în Uniunea Europeană.
EDP a iniţiat campania naţională “Alege medicina personalizată” cu scopul de a îmbunătăţi accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare, egalitatea de şanse şi identificarea unor soluţii inovatoare menite să reducă decalajele dintre România şi Uniunea Europeană în domeniul sănătăţii
Liviu Drăgan este fondatorul TotalSoft, cel mai important producător de software de business local, companie aflată de 4 ani în fruntea furnizorilor de soluţii ERP din România. Aflat la conducerea companiei de la înfiinţarea sa, în anul 1994, Drăgan a devenit una dintre personalităţile marcante ale industriei IT româneşti, un puternic susţinător al produselor software proprietate intelectuală şi al specialiştilor români.
Liviu Drăgan este creatorul a două dintre cele mai puternice branduri IT româneşti, TotalSoft şi Charisma, mărci care reprezintă o importantă carte de vizită pentru industria autohtonă de software în 28 ţări, pe 4 continente.
TotalSoft este singurul producător român de software care a investit într-o soluţie pentru companiile din agricultură, printre clienţii săi numărându-se TCE3 Brazi, Maria Trading, Carmistin, Avicarvil, Rodbun, Canah International sau Cicalex.
În calitate de membru fondator şi de Preşedinte al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (perioada 2005-2011), Liviu s-a implicat activ în promovarea industriei IT româneşti. Este cel care a introdus conceptul de management de proiect în România (prin sistemul Primavera) şi a contribuit la crearea celei mai mari aplicaţii de e-procurement la nivel european (www.e-licitatie.ro).
.