.
-
Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii
-
Preşedinte, Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM)
-
Consilier de Stat, Departamentul de Sănătate Publică al Administraţiei Prezidenţiale
· Absolventă a Facultăţii de Medicină şi doctor în medicină (Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti);· Medic primar endocrinolog cercetător, cadru didactic iar în perioada 2006-2015 manager al Institutului Naţional de Endocrinologie “C.I.Parhon”· Conferenţiar universitar la Disciplina de Endocrinologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.· Atestat de studii complementare în Managementul Serviciilor de Sănătate· Absolventă a masterului de „Management al Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate” şi a mai multe programe de perfecţionare în management, de auditor în domeniul calităţii, de formator şi expert în achiziţii publice· Membru în asociaţii profesionale naţionale şi internaţionale, membru al Chapterului din Romania al AACE (American Association of Clinical Endocrinologists) şi preşedinte al acestuia în intervalul 2011-2012.· Actual: Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială
-
Managing Director, Janssen, pharmaceutical company of Johnson & Johnson
Începând cu luna ianuarie 2014, Jacopo Murzi este Managing Director al companiei Janssen România. Anterior venirii sale la conducerea filialei din România, Jacopo Murzi a ocupat poziţia de Director de Vânzări şi Marketing al biroului din Polonia.Jacopo Murzi a absolvit Universitatea Politehnică din Milano şi este licenţiat MBA în cadrul Şcolii de Management a Universităţii Bocconi.De-a lungul carierei, Jacopo Murzi a obţinut rezultate notabile în domeniul vânzărilor şi al managementului de marketing, acestea fiind susţinute de expertiza dobândită în sfera consultanţei strategice. El s-a alăturat companiei Janssen Italia în anul 2005, când a ocupat funcţia de New Business Development Manager. În Polonia, compania a devenit lider de piaţă din punctul de vedere al fidelităţii pacienţilor faţă de produsele şi serviciile din portofoliul său, datorită abordării strategice şi proiectelor coordonate din poziţia de Director de Vânzări şi Marketing.
-
Preşedinte, ARPIM
Călin Gălăşeanu este medic de profesie şi are o experienţă de peste 18 ani în industria farmaceutică, din care 9 ani în cadrul companiei Bristol-Myers Squibb, pe care o conduce din aprilie 2012. Are experienţă vastă, atât pe piaţa românească, cât şi în alte pieţe europene, ocupând poziţii de business management în cadrul BMS Olanda. De asemenea, din 2013, este membru în echipa de leadership european a BMS.Din ianuarie 2014 se află la conducerea ARPIM, aflându-se în prezent la al doilea mandat consecutiv.
-
Preşedinte, ADRFR
.
-
CEO, Terapia
Cu o experienţă de aproape 30 de ani în industria farmaceutică, dl. Dragoş Damian este, în prezent, CEO-ul singurei companii hybrid de medicamente inovative, generice şi produse OTC din România: Terapia – o companie SUN PHARMA. Pe lângă fabricarea medicamentelor generice, compania pe care o conduce cuprinde şi unităţi de cercetare şi dezvoltare, laboratoare de calitate, de farmacovigilenţă, de studii clinice şi de bioechivalenţă. În acelaşi timp, dl Damian mai ocupă şi poziţia de Director Executiv al Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER), din care fac parte cele mai importante 19 fabrici de medicamente din ţară. Dl. Dragoş Damian şi-a început cariera în industria farmaceutică în anul 1993, imediat după absolvirea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, fiind de profesie medic.
-
Director General, Cegedim
Ocupă această poziţie din 2001. Este cea mai mare firmă din România pentru studii de piaţă dedicate industriei de medicamente.
-
Manager, Spitalul San Luca, Italia - Partener Intermedicas, second opinion
Dr. Luca Bellasi a absolvit Universitatea din Milano, începându-şi activitatea în domeniul serviciilor de sănătate în anul 1993 ca Asistent al Directorului General în cadrul unui spital privat.S-a alăturat Istituto Italiano Auxologico (spital de cercetare fondat în 1958 care furnizează servicii medicale în 10 centre medicale din Milano) în anul 1998. Până în anul 2008 s-a concentrat pe zona facilităţilor ambulatorii, confruntându-se cu toate schimbările reglementare ale servicilor italiene de sănătate publică.Din 2008, ocupă funcţia de Director al spitalului San Luca, parte a Istituto Italiano Auxologico, gestionând mai multe departamente, precum neurologie sau cardiologie, alături de serviciile ambulatorii aferente.
-
Asistent executiv , Spitalul Capitanio, Italia - Partener Intermedicas, second opinion
Este asistent executiv al Directorului Institutului Auxologic Italian, spital de cercetare cu o activitate de peste 55 de ani. Portofoliul sau profesional reuneşte peste 6 ani de experienţă în diferite arii, precum: managementul instituţiilor medicale, Health Technology Assessment sau Manager de operaţiuni.Ing. Fresa a dezvoltat şi o intensă activitate de cercetare în cadrul Universităţii Loma Linda din California, Statele Unite ale Americii, în cadrul centrului de tratament cu protoni.Totodată, este certificat de către Asociaţia de Turism Medical.
-
Director General, Reţeaua Regina Maria
Fady Chreih este CEO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA din 2013, anterior ocupând funcţia de Director Executiv. Înainte de a se alătura Reţelei de sănătate REGINA MARIA, Fady Chreih a fost Directorul Diviziei de Healthcare din cadrul Băncii Transilvania.Fady a absolvit un MBA la University of Sheffield, a studiat la Institutul Bancar Român şi a urmat mai multe cursuri la Harvard Business School şi London Business School.Este membru al YPO Romania Chapter şi al Comitetului pentru Sănătate din cadrul Amcham.
-
Director General, Ropharma
-
Director General, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “ Dr. Carol Davila”
.
-
Preşedinte şi CEO, Grupul MedLife
Mihai Marcu este Preşedinte şi CEO al Grupului MedLife, liderul pieţei de servicii private de sănătate din România. A lucrat 11 ani în sistemul bancar, fiind vicepreşedintele RoBank (OTP în prezent) la vârsta de 30 de ani. A deţinut această funcţie până în 2004, când preia conducerea afacerii de familie, MedLife, companie care, sub managementul lui Mihai, a devenit ulterior prima firmă de servicii medicale listată la Bursă.
Abilităţile de leadership şi management l-au adus pe Mihai în numeroase topuri de business naţionale şi internaţionale, fiind recunoscut drept unul dintre antreprenorii şi liderii cu notorietate naţională care a adus plus valoare comunităţii româneşti.
-
Manager, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Filantropia
.
-
Managing Partner, Casa de Avocatură Ionescu şi Sava
Radu Ionescu este fondator şi managing partner Ionescu şi Sava, una dintre casele de avocatură de primă dimensiune din România.Cu o prezenţă consistentă de 10 ani pe piaţă, Ionescu şi Sava asistă mari jucători din industria farmaceutică, dar şi din domeniile auto, bănci şi servicii financiare, dezvoltare imobiliară sau producţie industrială. Ariile principale de expertiză ale echipei Ionescu şi Sava includ litigii, drept fiscal, dreptul concurenţei, insolvenţă, drept bancar, fuziuni şi achizitii s.a. www.ionescusava.ro
-
Preşedinte, Colegiul Pacientilor
.
-
Director executiv, Spitalul Ponderas
.
-
Chief Growth Officer, McCann Health Europe
Având o specializare în patologia vasculară, Thierry Schulmann a practicat, pentru mai mulţi ani, medicina de urgenţă. Folosind această experienţă medicală, el a devenit un nume de referinţă în industria farmaceutică unde a ocupat mai multe poziţii, pornind de la Brand Team Lead, Director de Marketing precum şi Director de Divizie, în companii precum Roche, Pfizer, Takeda.A avut şansa să lucreze, de-a lungul timpului, atât în zona de Consumer cât şi în cea Pharma, experienţe care l-au ajutat să înţeleagă, într-un mod complex, nevoile tuturor părţilor şi să poată oferi clienţilor o viziune clară în ceea ce priveşte serviciile de comunicare în această industrie.
-
Managing Partner , Casa de Avocatură „Bondoc şi Asociaţii” SCA
Lucian Bondoc este Partenerul Coordonator al Bondoc şi Asociaţii SCA şi coordonatorul practicii Fuziuni şi Achiziţii din cadrul firmei. Lucian se concentrează pe proiecte de fuziuni şi achiziţii, dreptul concurenţei, ştiinţele vieţii şi proiecte de investiţii într-o gamă largă de industrii, dar are în acelaşi timp o experienţă vastă şi semnificativă în proiecte de restructurare financiară şi insolvenţă, conformitate/ managementul crizei, PPP/concesiuni, IT&C, ajutor de stat, confidenţialitatea datelor, energie şi resurse naturale şi o serie de alte domenii juridice, cu o expunere semnificativă la problemele UE. Are o reputaţie recunoscută in calitate de reprezentant al creditorilor în proiecte majore de restructurare şi insolvenţă. Lucian este, de asemenea, implicat în mod regulat în comentarea proiectelor de acte legislative sau în pregătirea altora noi.
Lucian este Emeritus în Fuziuni şi Achiziţii (Chambers & Partners 2022), este coautor de ani de zile al capitolului referitor la România al „Chambers Practice Guide Corporate M&A”. El este considerat a fi „capabil să găsească soluţii juridice pragmatice la nevoile de afaceri şi să gestioneze un număr impresionant de probleme juridice” [Chambers and Partners, 2022]. Este „excelent” [Legal 500, 2021], precum şi „extrem de bun în gestionarea crizelor, are cunoştinţe solide în numeroase domenii de drept şi o abordare holistică”. – Chambers & Partners, Corporate şi M&A – 2017.
-------------------------
Lucian Bondoc is the Managing Partner of Bondoc si Asociatii SCA and head of the M&A practice of the firm. Lucian focuses on M&A, competition law, life sciences and investment projects across a wide range of industries but has broad and significant experience in financial restructuring and insolvency projects, compliance/crisis management, PPP/concessions, IT&C, state aid, data privacy, energy and natural resources and a number of other legal areas, with a significant exposure to EU matters. He has a strong reputation for creditor side mandates on major restructurings and insolvencies. He is also regularly involved in commenting on draft pieces of legislation or preparing new ones.
Lucian is Emeritus in M&A (Chambers & Partners 2022), has co-authored for years the Romanian chapter of „Chambers Practice Guide Corporate M&A”. He is considered “able to find pragmatic legal solutions to business needs and to master impressive amount of legal issues“ [Chambers and Partners, 2022]. He is “excellent” [Legal 500, 2021], as well as "very good in crisis management, has solid knowledge of many areas of law and a holistic approach." – Chambers & Partners, Corporate and M&A – 2017
-
Senior Consultant, McCann PR Bucharest
Cu o experienţă de peste 9 ani în industria comunicării, Ruxandra Vasilescu conduce din anul 2011 divizia de Health Communication din cadrul grupului McCann Bucharest. Pornind de la realităţile şi nevoile sistemului de sănătate din România, şi, având ca scop dezvoltarea business-ului clienţilor, Ruxandra, alături de echipa McCann, propune o schimbare de perspectivă în această industrie, prin fuziunea, în proiectele de comunicare medicală, public affairs sau comunicare adresată pacientului, a knowledge-ului ştiinţific din industria pharma şi a unei puternice viziuni creative.Cele mai noi proiecte coordonate au fost realízate alături de companii precum MSD România, Pfizer România, Medtronic, Sanador, Sandoz, Berlin-Chemie Menarini cât şi în numele asociaţiilor dedícate pacienţilor precum Fundaţia Renaşterea şi Salvaţi Copiii.
-
Cloud Solutions Architect, Microsoft Romania
.
-
Partener, PeliPartners
.
-
Director General, Catena
.
-
CEO, Medicover
.
-
International Services Supervisor - Romania, Anadolu Medical Center in affiliation with Johns Hopkins Medicine
Cu o experienţă de peste 10 ani în industria Farmaceutică şi Medicală, Raluca Ciungara este din 2014 Supervisorul României pentru Servicii Internaţionale al Centrul Medical Anadolu din Istanbul.
-
Co-fondator, BRAIN Institute
Ionuţ Pătrăhău este co-fondatorul centrului de chirurgie Brain Institute, unde în prezent se fac în jur de 47 de operaţii pe lună, reprezentând 10% din totalul pacienţilor cu afecţiuni neurochirurgicale din România.Fost CEO al Reţelei private de sănătate Regina Maria, Ionuţ Pătrăhău a ocupat anterior diverse funcţii în domeniul financiar-bancar, jucând un rol important în dezvoltarea Băncii Transilvania, şi fiind, de-a lungul timpului, membru în Consiliile de Supraveghere ale SIF1, Moldova Agroindbank (reprezentant BERD) şi Banca Carpatica.