Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Totul despre energie, totul pentru energie.

ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic, va ajunge anul acesta la cea de-a cincea editie.

ZF Power Summit a reusit să se impună pe scena produselor de acest tip prin calibrul invitaţilor şi prin varietatea temelor abordate, dar mai ales printr-un concept unic, bazat pe dialogul direct cu cei mai importanţi oameni din domeniu.

În fiecare an, Ziarul Financiar şi-a propus şi a reusit prin ZF Power Summit să se îndepărteze de tradiţia prezentărilor impersonale prin angajarea participanţilor într-un dialog incitant, la obiect, care mai de fiecare dată s-a transformat într-o dezbatere activă.

La ediţia de anul trecut am avut alaturi de noi cel mai select club de profesionişti din energie. Anul acesta vom merge mai departe şi vom stabili ce ar trebui să se facă în următorii cinci ani pentru ca energia să nu mai fie eternul potenţial, ci un veritabil vector de creştere economică.  

ZF Power Summit 2016. Doua zile. Totul despre energie.

 

Nu trebuie să lipseşti la Power Summit '16