Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Romanian Capital Market Summit, 1st Edition

Summitul Pietei de Capital din Romania / ZF Romanian Capital Market Summit, 1st Edition

 

 

100.000 de investitori in fonduri mutuale in plus in doar an, 15.000 de investitori mai multi la Bursa de la Bucuresti, active record ale fondurilor de pensii Pilon II, zeci de finantari, indici si companii la valori record: acestea sunt doar cateva statistici ale unui an 2021 de vis pentru investitori. Insa intrebarea cruciala este cate performante vor fi repetate mai ales intr-un context de inflatie care nu mai este temporara?
 
De la imobiliare la sectorul medical, de la bijuterii la produse lactate, inghetata, jocuri video, securitate cibernetica, inginerie, toate aceste sectoare au aparut in 2021 la bursa, prin listarea a zeci de companii, ceea ce a permis diversificari si noi oportunitati. Iar piata AeRO a bursei, acea “pepiniera” pentru prima liga bursiera, devine tot mai aglomerata si atrage odata cu companiile si investitori.
 
ZF Romanian Capital Market Summit aduce la aceeasi masa de discutii investitori, administratori, companii, analisti, autoritati, brokeri, participanti la bursa pentru a dezbate si a identifica urmatorii pasi in dezvoltarea pietei de capital din Romania, acum ca este mai populara ca niciodata. 
 
Evolutia burselor, strategia pentru 2022, de ce au ales antreprenorii sa vina la bursa, educatie financiara, riscuri, oportunitatii, listari, tranzactii, printre subiectele principale ale ZF Romanian Capital Market Summit. 
 

 

 

Documente atasate

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali