Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF ROREG De la idee la business inteligent, cu finanţări europene Brăila

Economia României urmează să accelereze în 2024, conform tuturor aşteptărilor. Şi consumul va veni cu aportul său, dar economia se bazează în 2024 pe investiţii, în special pe investiţiile publice pe baza fondurilor europene. Peste 100 mld. euro are România la dispoziţie în următorii ani, bani pentru infrastructură rutieră, feroviară, spitale, şcoli etc. Una dintre cele mai importante discuţii este recuperarea decalajelor de dezvoltare între regiunile din România şi chiar între judeţele vecine din interiorul unei regiuni. Pentru aceasta, fondurile europene regionale, în valoare de peste 11 mld. euro în următorii şase ani.

Pentru dezvoltarea economică uniformă a ţării, dincolo de avansul PIB, cheia e la investiţiile regionale, la dezvoltarea businessului, coloana vertebrală a economiei, în toate zonele ţării. Fondurile europene joacă un rol central, mai ales în contextul în care, începând cu programul financiar 2021-2027, finanţările pentru regiunile României s-au descentralizat, de la Ministerul Fondurilor Europene către Agentiile pentru Dezvoltare Regională (ADR).

Ce finanţări europene sunt disponibile şi ce trebuie să ştie antreprenorii din cele 8 regiuni?  Care sunt alternativele de finanţare pentru contribuţia proprie atunci când atragi fonduri europene? Sunt doar câteva dintre întrebările la care Ziarul Financiar, liderul presei de business din România, împreună cu BCR şi Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) vor răspunde în cadrul seriei de evenimente „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene”

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali