Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL
Share event
DESPRE EVENIMENT

Economia României creşte în 2022 peste toate aşteptările, ceea ce înseamnă că businessul, consumul, investiţiile merg în continuare. Deşi trece prin cea mai bună perioadă economică din istoria ţării, iar perspectivele de la orizont, cu zeci de miliarde de euro din fonduri europene pentru investiţii, sunt la fel de bune, dezvoltarea economică a României nu este egală cu avansul PIB, condus de regiunea Bucureşti-Ilfov, care deţine mai bine de un sfert din economia României. 

Pentru dezvoltarea economică uniformă a ţării, dincolo de avansul PIB, cheia e la investiţiile regionale, la dezvoltarea businessului, coloana vertebrală a economiei, în toate zonele ţării. Fondurile europene joacă un rol central, mai ales în contextul în care, începând cu programul financiar 2021-2027, finanţările pentru regiunile României s-au descentralizat, de la Ministerul Fondurilor Europene către Autorităţile de Dezvoltare Regională (ADR).

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Ce oportunităţi de finanţare prin granturi oferă PR Nord-Est IMM-urilor începând cu 2023? Ca antreprenor, am un cuvânt de spus în stabilirea condiţiilor de finanţare? Când să încep pregătirea cererii de finanţare?
  • Elemente-cheie ale planurilor de afaceri pentru finanţare nerambursabilă şi creditare bancară
  • Exemple de proiecte de succes antreprenorial pe plan local şi internaţional. Contribuţia fondurilor europene la atingerea succesului.
  • Soluţii complementare şi suplimentare granturilor oferite de băncile comerciale mediului de afaceri
  • Instrumente financiare: tipuri de instrumente financiare, granturi vs. instrumente financiare,  cine le poate accesa şi în ce condiţii, avantaje şi provocări ale utilizării acestora
  • Susţinerea IMM-urilor prin instrumente financiare si alte produse bancare.
Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali