Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF&COFACE CONFERINŢA DE RISC DE ŢARĂ

ZIARUL FINANCIAR şi Coface organizează Conferinţa de Risc de Ţară Coface, ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie. Aceasta constituie un catalizator de idei şi dezbateri pentru comunităţile de afaceri din România.

Evenimentul, devenit unul de tradiţie şi de referinţă pentru comunitatea de business din România, se adresează reprezentanţilor de prim rang din mediul de afaceri intern şi internaţional.

Cu ocazia evenimentului din acest an, experţi de prim rang din domeniul economic şi de business vor dezbate teme fierbinţi ale momentului: viitorul economic al Uniunii Europene, România în contextul incertitudinilor privind viitorul Uniunii Europene, tendinţele economice la nivel local, strategii şi politici pentru un mediu de afaceri sănătos.

În cadrul primei sesiuni, se vor dezbate implicaţiile riscurilor economice globale în ţările emergente şi dezvoltate şi principalele tendinţe care modelează economia astăzi. Invitaţii acestei sesiuni sunt experţi în macroeconomie şi risc de ţară.

Cea de-a doua sesiune a conferinţei este structurată sub forma unei dezbateri, iar tema o reprezintă strategiile şi politicile potrivite pentru un mediu de business sustenabil în România.

Ediţia din 2016 a Conferinţei de risc de ţară a reunit un număr important de participanţi ~350, experţi în riscul de ţară, specialişti din domeniul academic, bancar, precum şi investitori români şi străini

 

Testimoniale 2016

“Aş recomanda în afacerea mea această conferinţă, pentru că ajută la culegerea de informaţii utile atât la nivel naţional, cât şi internaţional.” - Renania Trade.

“Am apreciat calitatea înaltă a participanţilor, diversitatea, a fost unul dintre punctele forte ale ediţiei din 2016. - Piraeus Bank

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali