Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZIARUL FINANCIAR şi Coface organizează Conferinţa de Risc de Ţară Coface, ajunsă la cea de-a XV-a ediţie. Aceasta constituie un catalizator de idei şi dezbateri pentru comunităţile de afaceri din România.

Evenimentul, devenit unul de tradiţie şi de referinţă pentru comunitatea de business din România, se adresează reprezentanţilor de prim rang din mediul de afaceri intern şi internaţional.

Statutul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de afaceri din România a cunoscut o creştere accelerată de la o ediţie la alta, în ceea ce priveşte specialiştii care au participat la eveniment şi reprezentativitatea mediului de afaceri.

În 2019, evenimentul va reuni aproximativ 400 de participanţi, experţi în riscul de ţară, specialişti din domeniul academic, bancar, precum şi investitori români şi străini.

Structurat într-un eveniment de o jumătate de zi, Conferinţa de Risc de Ţară îşi propune să acopere toate aspectele majore ale provocărilor macroeconomice prezente şi ale mediului de afaceri regional, concentrându-se pe Europa Centrală şi de Est şi România. Subiectele de discuţie oferă publicului o perspectivă largă asupra riscurilor cheie, care afectează afacerile şi oferă concluzii utile în stabilirea strategiilor pentru anul următor.
 
Pentru alte informaţii şi înregistrare, click AICI
Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali