Conferinţe
AGENDĂ
17 iunie 2014 – Hotel Hilton, Bucuresti, Sala Le Diplomate
 
 
9.00-9.30 Inregistrarea participantilor si welcome coffe
 
9.30-10.00 CA SEE – Scurta introducere. 
SolvIT Networks - Scurta  introducere
Prezentatori:
Kiriakos Apostolidis, Manager General, CA SEE
Laurentiu Stelea, Romania & Bulgaria Country Sales Lead,  CA SEE
Mihai Scemtovici, Manager General, SolvIT Networks
 
10.00-10.30 Strategia  CA Technologies
CA Technologies ajuta organizatiile sa reduca decalajul dintre cererea business-ului  pentru inovare si capacitatea departamentului IT de a livra inovare. 
Produsele software CA Technologies ofera posibilitatea de a accelera inovarea prin folosirea noilor tehnologii si a cloud-ului pentru a satisface nevoile de business.  Aceasta prezentare va explica cum puteti transforma investitiile IT existente, elibera resurse pentru inovare, imbunatati eficienta si gestiona complexitatea mediilor IT. Aflati cum sa securizati informatiile, accesul si identitatile, astfel incat sa puteti reduce riscul de scurgere a informatiilor, acces necorespunzator si frauda.
 
Prezentator:  Sevi Tufekci, Chief Technology Officer, CA Technologies 
 
10.30-11.00 CA opsCenter: Delivering Exceptional Customer Experience in the Application 
Economy 
Succesul in afaceri este determinat de experienta pe care o oferiti utilizatorului. Clientii nu vor accepta 
servicii de slaba calitate care afecteaza productivitatea angajatilor atunci cand aplicatiile nu  functioneaza optim. Avand in vedere ca arhitectura aplicatiilor care sunt expuse clientilor devin din ce in ce mai complexe, acestea sunt din ce in ce mai greu de administrat. Echipele de suport si cele operationale se confrunta cu provocari semnificative de intelegere a experientei utilizatorului end-to-end si de restabilire rapida a serviciilor atunci cand apar probleme.  Aflati modul in care o buna vizibilitate asupra aplicatiei si o noua generatie de instrumente comportamentale, ambele disponibile in cadrul solutiei CA Application Management Performance, ajuta companii din intreaga lume sa ofere servicii fiabile si o experienta exceptionala clientilor.
 
Prezentator:  Carl Lloyd, Business Lead, CA opsCenter, CA Technologies
 
11.00-11.40 CA ops Center : Why is Your Datacentre not Delivering the Agility and  Efficiency You Need? 
Centrele de date moderne sunt transformate cu noile tehnologii si arhitecturi, de la care se asteptata sa creasca agilitatea afacerii si sa diminueze costurile. Virtualizarea, cloud-ul privat sau hibrid permit alocarea capacitatilor de calcul in mod flexibil. Din pacate, echipele operationale nu au putut tine pasul cu aceasta evolutie a centrelor de date si utilizeaza in continuare instrumente vechi, supunand la un mare risc fiabilitatea serviciilor.
Aflati cum o monitorizare unificata a IT-ului si a infrastructurii fizice ofera agilitatea, eficienta si calitatea serviciilor la care business-ul se asteapta in urma investitiilor in centrele de date. De la on-premise la cloud, de la servere, retea si stocare la energie, spatiu si racire - toate intr-o singura solutie unificata, care este simplu de implementat si utilizat.
Prezentator: Carl Lloyd, Business Lead, CA opsCenter, CA Technologies
 
11.40-12.10 Coffee break & Solution Demonstrations
 
12:10 - 12:35 CA secureCenter: Securely Enable the Open Enterprise: How to Provide the 
Right Access for the Right Users from Any Device  
Open Enterprise este noua realitate. Organizatiile trebuie sa imbratiseze mobilitatea, sa se foloseasca de beneficiile cloudului si sa-si extinda prezenta Web, pentru a profita de noi canale si oportunitati de afaceri. Acest lucru necesita securitate end-to-end (completa) peste toate mediile informationale si solutii unitare pentru managementul acestor noi provocari. Aceasta prezentare va explica modul in care organizatiile pot  face ca datele si aplicatiile lor sa fie accesibile clientilor, partenerilor si dezvoltatorilor de aplicatii mobile si servicii cloud,  intr-un mod securizat si simplu. 
 
Prezentator: Shirief Nosseir, Security Solutions Regional Manager for EMEA, CA Technologies  
12:35 - 13:15 CA secureCenter: Defending Against Cyber Attacks & Insider Threats 
Incidentele recente "Red October" si "Mini Duke", care s-au petrecut in Romania, sunt o marturie a nivelului de risc pe care il reprezinta atacurile cibernetice. 
In aceasta sesiune vom discuta despre provocarile pe care  atacurile cibernetice le reprezinta pentru organizatiile de astazi si despre unele dintre abordarile avansate, care pot fi aplicate pentru a diminua expunerea.
Prezentator: Shirief Nosseir, Security Solutions Regional Manager for EMEA, CA Technologies  
13:15 – 13:30 Criminalitatea informatica in Romania si solutii de diminuare a efectelor sale
 
O abordare istorica a fenomenului de criminalitate informatica din Romania reveleaza dimensiunile la care acest fenomen a ajuns azi. Solutiile de combatere a acestui fenomen sunt la indemana autoritatilor, insa obstacolele carora institutiile abilitate trebuie sa le faca fata sunt multiple. Succesul actiunilor de combatere este conditionat de o legislatie care sa elimine birocratia din procesul de confiscare a bunurilor persoanelor in culpa.
Prezentator: Darren White, CEO, ASC Global Security
 
13:30 – 13:50 SolvIT Networks’ Customer Success Story
 
13.50  -  14:10 Q&A Session & Contest Winners Drawing
 
14:10 - Lunch