Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

It Is Time to Control Your IT Services

Organizatiile trebuie sa imbratiseze mobilitatea, sa se foloseasca de beneficiile cloudului si sa-si extinda prezenta Web, pentru a profita de noi canale si oportunitati de afaceri. Acest lucru necesita securitate end-to-end (completa) peste toate mediile informationale si solutii unitare pentru managementul acestor noi provocari.

Pe de alta parte succesul in afaceri este determinat de experienta pe care o oferiti utilizatorului. Clientii nu vor accepta servicii de slaba calitate care afecteaza productivitatea angajatilor atunci cand aplicatiile nu  functioneaza optim.

Devine din ce in ce mai evident ca rolul departamentului  IT se schimba pe masura ce cerintele care ii sunt adresate  depasesc cu  mult activitatile de intretinere a sistemelor existente. Insa cererile venite in mod constant, solutionarea problemelor si  activitatile manuale si repetitive,  reduc timpul si resursele necesare inovarii.

In acest context in cadrul conferintei „It Is Time to Control Your IT Services”  veti afla  cum poate departamentul IT sa fie mai scalabil, mai sigur si mai fiabil decat oricand si cum poate imbunatati nivelurile actuale de servicii, sprijinind in acelasi timp inovarea si cresterea.