Conferinţe
Parteneri
 • CA Technologies
  CA Technologies
  PARTENER

  CA Technologies (NASDAQ: CA) creeaza software care stimuleaza transformarea companiilor si le permite sa profite de oportunitatile oferite de economia aplicatiei. Software-ul este inima fiecarei afaceri, din orice industrie. De la planificare la dezvoltare la management si securitate, CA lucreaza impreuna cu companii din intreaga lume pentru a schimba modul in care traim, negociem si comunicam.

  Software-ul si solutiile CA ii ajuta pe clientii nostri sa duca productivitatea la nivel enterprise, sa ofere experiente de utilizare diferentiate si sa deschida noi oportunitati de crestere.

  CA Technologies are capacitatea de a oferi aceasta valoare in multiple medii - mobil, cloud privat si public, distribuit si mainframe.

  Scopul nostru este sa fim recunoscuti de catre clientii nostri drept un partener esential in contextul noii directii de dezvolatare a aplicatiilor.
 • SolvIT Networks
  SolvIT Networks
  PARTENER

  SolvIT Networks este o companie de software, care ofera solutii de IT Management & Security: Infrastructure & Asset Management, Service & Security Management, Back-up & Disaster Recovery, Virtualization & Cloud si solutii Business: Financial Audit/Fraud Management, Customer Visit Experience Enhancer, Mobile Messaging And Payments, Project and Portfolio Management, Enterprise Content Management/Portal.

  SolvIT are experienta in implementarea proiectelor de mari dimensiuni in domeniile: Bancar, Telecom, Asigurari, Guvern si Administratie publica si Industrie. SolvIT ofera servicii de consultanta, personalizare, implementare, training, mentenanta si suport clientilor sai care provin din tari precum: Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia, Cipru, Arabia Saudita.