Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Greg Konieczny,  Manager de portofoliu Fondul Proprietatea, Vicepreşedinte Executiv Franklin Templeton Investment Management Limited, Sucursla Bucureşti

Cum a devenit Fondul Proprietatea cea mai atractiva oportunitate de investitii din Romania?

 

Despre Greg Konieczny

Vicepreşedinte Executiv Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursla Bucureşti
Greg Konieczny este managerul de portofoliu al Fondului Proprietatea din 2010, când Franklin Templeton a câştigat mandatul pentru administrarea activelor Fondului.
Greg Konieczny este absolvent al Universităţii din Gdansk (Polonia) şi deţine o diplomă de master în economie. În 1994, Greg Konieczny a obţinut licenţa de consultant de investiţii din partea Comisiei pentru Titluri de Valoare din Polonia.
În cadrul Franklin Templeton, Greg Konieczny şi-a început activitatea în 1995, deţinând în prezent funcţia de Vicepreşedinte Executiv al Templeton Emerging Markets Group şi având responsabilităţi în principal în zona de cercetare şi analiza pentru companii din Centrul şi Sud-Estul Europei (cu excepţia Rusiei). Înainte de a se alătura echipei Franklin Templeton, Greg Konieczny a fost director al departamentului de Capital Market Transactions în cadrul Bank Gdanski SA, una dintre cele mai mari instituţii financiare din Polonia la acea vreme.

 

Despre Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea este o societate pe acţiuni care funcţionează ca o societate de investiţii de tip închis pe durata nelimitată, incorporată în România, listată la Bursa de Valori Bucureşti începând cu ianuarie 2011. Fondul Proprietatea este înregistrat la CNVM ca organism de plasament colectiv, din categoria alte organisme de plasament colectiv, cu numărul PJR09SIIR/400006/18.08.2010.
Fondul a fost înfiinţat de Guvernul României în 2005, iar persoanele eligibile ale căror proprietăţi au fost confiscate sub guvernele comuniste au primit acţiuni în Fond ca formă de compensaţie.
În această secţiune găsiţi mai multe informaţii referitoare la Fond, istoricul Fondului, structura acţionariatului şi politica de investiţii.
De asemenea, în secţiunea Despre Fond, găsiţi Actul Constitutiv al Fondului, cadrul de desfăşurare a Guvernanţei Corporative precum şi detalii despre Comitetul Reprezentanţilor.