Conferinţe
INVITAT SPECIAL
Greg Konieczny
Manager de portofoliu Fondul Proprietatea, Vicepreşedinte Executiv Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursla Bucureşti

Greg Konieczny este managerul de portofoliu al Fondului Proprietatea din 2010, când Franklin Templeton a câştigat mandatul pentru administrarea activelor Fondului.
Greg Konieczny este absolvent al Universităţii din Gdansk (Polonia) şi deţine o diplomă de master în economie. În 1994, Greg Konieczny a obţinut licenţa de consultant de investiţii din partea Comisiei pentru Titluri de Valoare din Polonia.
În cadrul Franklin Templeton, Greg Konieczny şi-a început activitatea în 1995, deţinând în prezent funcţia de Vicepreşedinte Executiv al Templeton Emerging Markets Group şi având responsabilităţi în principal în zona de cercetare şi analiza pentru companii din Centrul şi Sud-Estul Europei (cu excepţia Rusiei). Înainte de a se alătura echipei Franklin Templeton, Greg Konieczny a fost director al departamentului de Capital Market Transactions în cadrul Bank Gdanski SA, una dintre cele mai mari instituţii financiare din Polonia la acea vreme.