Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

„Ziarul Financiar”, Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax organizeaza prima ediţie a conferinţei TAX + LEGAL CONFERENCE & WORKSHOPS: IMPACTUL SCHIMBARILOR LEGISLATIVE SI FISCALE IN BUSINESS, ed. I

  • 2019 a fost un an fiscal si legislativ cu impact asupra business-ului si asupra investiiilor din Romania; desi in mare parte legislatia fiscala este favorabila afacerilor din perspectiva impozitelor si taxelor, schimbarile legislative frecvente venite peste noapte modifica total percetia asupora climatului de business din Romania. Predictibilitatea conteaza de multe ori mai mult decat o relaxare fiscala, mai ales daca perceptia este ca reducerile fiscale sunt pe o perioada limitata. 
  • Stabilitatea fiscala si legislativa sunt la fel de importante ca si stabilitatea macroeconomica pentru ca economia sa creasca in continuare iar Romania sa atraga noi investitii.
  • Evenimentul reuneste reprezentanti ai ANAF, Raiffeisen Bank, Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax şi, în premieră în România, Andersen Tax & Legal Italy pentru a dezbate subiectele momentului din sfera fiscală şi juridică, oportunităţile şi provocările pe termen lung din aceste domenii, precum şi tendinţele pe plan internaţional.