Conferinţe
Parteneri
 • MasterCard
  MasterCard
  PARTENER

  MasterCard este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea.
   

  .

 • Volksbank
  Volksbank
  PARTENER BRONZE

 • Vodafone
  Vodafone
  PARTENER GOLD

 • Raiffeisen Bank
  Raiffeisen Bank

  Raiffeisen Bank România este parte a Raiffeisen Bank International Group (RBI), compania-mamă  ce are sediul în Viena si care este prezentă pe 15 pieţe din regiunea Europei Centrale şi de Est.

  Raiffeisen Bank S.A. (Banca) a fost înfiinţată în 1997 şi are sediul în Bucureşti. Banca oferă produse şi servicii financiare pentru clienţi persoane fizice, IMM‑uri şi corporaţii, precum şi servicii de investiţii bancare sau de consultanţă financiară, la care se adaugă servicii de gestionare a activelor şi servicii de leasing. Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 de întreprinderi mici şi mijlocii şi peste 5.600 de corporaţii medii şi mari. Banca îşi desfăşoară operaţiunile pe piaţa românească, având 451 de unitati, multiple canale de distribuţie, o reţea ATM şi EPOS şi servicii de Internet Banking, Mobile Banking şi prin telefon.

  Banca şi-a asumat angajamentul de a contribui la dezvoltarea comunităţii în general şi a comunităţilor locale, pe termen lung, alături de parteneri credibili şi responsabili. Strategia Raiffeisen Bank este puternic orientată către susţinerea educaţiei şi a învăţarii, ceea ce o face una dintre companiile cele mai active social din economia românească.

   

 • Romsys
  Romsys
  PARTENER BRONZE

 • Kredyt Inkaso
  Kredyt Inkaso
  PARTENER

 • Predoiu Law
  Predoiu Law
  PARTENER BRONZE

 • CITR GROUP
  CITR GROUP
  PARTENER

  CITR este liderul pieţei de insolvenţă din România. Cu o experienţă de aproape 20 de ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoşirii companiilor în dificultate şi a reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

  CITR este aproape de clienţi prin cele zece birouri din toată ţara şi un birou în Cipru, oferă soluţii personalizate prin cei peste 150 de specialişti din echipele pluridisciplinare de caz şi susţine antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvenţă, sales.citr.ro.

  CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

   

   

 • Colliers International
  Colliers International
  PARTENER

 • Marfin Bank
  Marfin Bank
  PARTENER BRONZE

  Incepand cu luna mai 2008, Egnatia Bank (Romania) SA si-a schimbat denumirea in MARFIN BANK (ROMANIA) SA. Aceasta a fost determinata de procesul de expansiune al Grupului MARFIN care a achizitionat banca mama, EGNATIA BANK SA din Grecia, in aprilie 2006 .

  Marfin este membra a Grupului Marfin Popular Bank din Cipru, are o istorie ce dapaseste 100 de ani, si este prezenta prin cele peste 500 de subsidiare in 11 tari ale lumii.
  In anul 2000, odata cu intrarea pe piata din Romania ca si Egnatia Bank, si preluarea operatiunilor BNP Dresdner, banca si-a concentrat atentia asupra intampinarii nevoilor clientilor oferind o gama larga de produse financiare. Prin intermediul celor 31 de sucursale ale bancii, dar si ale celor de leasing, Marfin Bank ofera produse financiare moderne adaptate clientilor atat persoane juridice din categoria medii si mari, cat si persoanelor fizice cu venituri peste medie.
 • Advantage Software Factory
  Advantage Software Factory
  PARTENER

 • Fondul de garantare a creditului rural
  Fondul de garantare a creditului rural
  PARTENER BRONZE