-
Director Deutsche Bank Londra, Expert in tranzactii cu credite neperformante, Deutsche Bank
.
-
Director, Head of Representative Office Romania , Deutsche Bank
Mihai Ionescu conduce biroul de reprezentare al Deutsche Bank in Romania, care se concentreaza la nivel local pe servicii de corporate&investment banking, securities, global transaction banking si private wealth management. Inainte de a fi recrutat de Deusche Bank, Mihai Ionescu a lucrat la Londra pentru diviziile de investment banking si fixed income ale Credit Suisse. Are un MBA (Honors) la The Wharton School of the University of Pennsylvania.
-
CEO, Volksbank Romania
Prior to joining Volksbank Romania, in July 2012, Mr. Benoit Catel's extensive experience in the financial services industry included more than 20 years with French Group BPCE (Banque Populaire Caisee d’Epargne), where he has held various senior executive and director-level roles. Before joining Volksbank, Mr. Catel led the BPCE subsidiary in Reunion and prior to that he worked on a range of strategic issues as Director and Member of Managing Board within the Group and Head of Social Economy and Regional and Local Authorities.
-
CEO, Raiffeisen Bank Romania
Steven van Groningen, was born in in the Netherlands but have lived the last 18 years in Romania, Russia and Hungary. He spent close to 15 years in Romania. Since 2002 is president and CEO of Raiffeisen Bank Romania, one of the largest banks in the country. He likes to be successful at what his doing, while maintaining a reasonable balance in life. He worked all his professional life in banking.
Steven van Groningen is also a member of the board for nominees at Fondul Proprietatea, a blogger and the most stable bank president.
-
Preşedinte Executiv al Alpha Bank România şi Director General al Reţelei Internaţionale Alpha Bank, Alpha Bank România
Dl Sergiu Oprescu are o vastă experienţă pe pieţele bancare şi de capital din România, cu o carieră de peste 30 de ani în sectorul financiar. Acesta deţine o Diplomă de Master în Inginerie Aerospaţială cu specializarea în Avionică de la Facultatea de Aeronautică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, obţinând între timp o diplomă postuniversitară în domeniul financiar de la Universitatea din Colorado şi a urmat numeroase studii de programe executive la Harvard Business School (HBS Alumni PPL promoţia 2019) şi London Business School (LBS Alumni).
S-a alăturat băncii Alpha Bank România în 1994 şi a deţinut mai multe funcţii de conducere înainte să fie numit Preşedinte Executiv în anul 2007. A activat în calitate de Preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti între anii 2000 şi 2006 si ca Preşedinte al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor intre anii 2015 şi 2021.
În 2019 a fost numit Director General al Reţelei Internaţionale a Grupului Alpha Bank şi membru al Comitetului Executiv al Grupului, supervizând activitatea internaţională a băncii Alpha in Cipru, România, Albania, Marea Britanie şi Luxemburg. În 2023 a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei Europene a Creditului Ipotecar – European Mortgage Federation.
-
Preşedinte CEC Bank , Preşedinte de onoare ARB
Domnul Ghetea este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bancheri din Romania. Este presedintele CEC Bank din anul 2007, an in care actionarul bancii, Statul Roman, a aprobat "Strategia de dezvoltare a CEC pentru perioada 2007–2011". Atunci s-au pus bazele unuia dintre cele mai ample procese de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comerciala universala - CEC BANK S.A. Demersul a fost unul de succes, iar CEC Bank a inregistrat constant profit in ultimii 7 ani, acesta reprezentand sursa de majorare a capitalului social cu circa 112 milioane euro.
Licentiat in matematica la Universitatea din Bucuresti si in economie la Academia de Studii Economice Bucuresti, doctor in economie, domnul Ghetea are o experienta de peste 35 de ani in sistemul bancar, aducand o contributie importanta la stabilirea unor elemente de infrastructura bancara, precum Fondul de Garantare a Depozitelor, Sistemul Electronic de Plata, Biroul de Credit, Transfond.
In 1997, domnul Ghetea a fost ales membru in Consiliul de Administratie al Asociatiei Romane a Bancilor si din 2000 a fost ales presedinte - functie pe care o detine si in prezent. In aceasta calitate, a fost distins cu Ordinul National “Pentru Merit” in gradul de Cavaler. Domnul Ghetea este profesor asociat si membru de onoare al Institutului Bancar Roman si membru al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma
-
CEO, BCR
.
-
CEO, Marfin Bank
Din anul 2010 ocupa functia de CEO, Marfin Bank. Incepand cu 30 Martie 2010 a fost, de asemenea, numit in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Marfin Leasing in Romania.Domnul Ktorides are o experienta de 29 de ani in domeniul bancar, detinand diverse pozitii de conducere, inclusiv cea de Director al Diviziei de Colectare a Creanţelor la Banca Populara Marfin, Cipru, pentru o perioada de 6 ani.
-
CEO, Banca Transilvania
.
-
Presedinte Executiv al Bancpost si al subsidiarelor Grupului Eurobank din Romania,
Domnul Anthony C. Hassiotis a devenit noul Presedinte Executiv al Bancpost si al subsidiarelor Grupului Eurobank din Romania, incepand cu iulie 2012. In ultimii 8 ani, domnul Hassiotis a fost Presedintele Executiv al Postbank si al Grupului Eurobank in Bulgaria. Inainte de mandatul sau la Postbank, domnul Hassiotis a detinut diverse functii, precum: Presedinte al Consiliului de Administratie si Presedinte Executiv al General Bank din Grecia, Viceguvernator si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Agricole a Greciei, Presedinte Executiv al Barclays Bank si al Grupului Barclays in Grecia. De asemenea, timp de 17 ani a detinut functii de conducere in cadrul Citibank din Statele Unite ale Americii, Arabia Saudita, Venezuela, Costa Rica si Grecia, anterior detinand functii de conducere in cadrul Bancii Mellon din Pittsburgh, Statele Unite ale Americii si din Londra, Marea Britanie. Domnul Hassiotis detine un masterat in Management International in Finante ca urmare a studiilor efectuate la Scoala Postuniversitara Americana de Management International (Thunderbird) din Arizona si o diploma universitara in economie eliberata cu merite deosebite de catre Universitatea din Arizona, Statele Unite ale Americii. Domnul Hassiotis a studiat de asemenea la City University Business School din Londra, Marea Britanie, si in cadrul Universitatii din Florenta, Italia. Dumnealui vorbeste limbile greaca, engleza, franceza, italiana si spaniola.
-
CEO, CIT Restructuring
Rudolf Vizental este CEO al CIT Restructuring şi motorul inovaţiei în echipa sa. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, secţia finanţe-banci în anul 1996. Şi-a perfecţionat pregătirea cu un Executive MBA organizat de Inde/Cnam Paris. Este expert contabil din anul 2001 şi practician în insolvenţă din 2009. După o experienţă de 5 ani în domeniul bancar, ca director de sucursală judeţeană, el a lansat la începutul anului 2008 propria firmă de consultanţă, specializându-se pe analiză financiară şi strategii de restructurare. Rudolf colaborează cu CITR din 2010, iar începând din 2014 este CEO-ul CIT Restructuring.Echipa CIT Restructuring este formată din experţii în restructurare specializaţi în analiză financiară, diagnoză şi planning strategic. Flexibilitatea, inovaţia şi pasiunea pentru domeniul în care activează, fac ca echipa CIT Restructuring să fie una de elită.
-
Director General, Kredyt Inkaso Romania
Andrei Mocanu este Director General Kredyt Inkaso Romania din februare 2014. La inceputul activitatii Grupului Kredyt Inkaso in Romania a ocupat pozitia de Business Development Manager, ulterior Country Manager. A absolvit Academia Tehnica Militara din Bucuresti in anul 2003. In ultimii 10 ani a lucrat pentru Trafigura Group, a detinut mai multe pozitii in dezvoltarea afacerilor pentru cateva fonduri de investitii din Europa Centrala si de Est cu acoperire regionala in Polonia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Rusia.
-
Managing Director, Colliers International Romania
.
-
Founder & President , Romsys New Frontier Group
Branislav Vujovic este fondatorul si presedintele New Frontier Group, una dintre cele mai importante companii IT din Europa Centrala si de Est. Pe langa strategia globala de care este responsabil, Branislav Vujovic conduce divizia de inovatie din cadrul New Frontier Innovation care se axeaza foarte mult pe dezvoltarea si promovarea unor solutii proprii care propun celor mai mari jucatori din zona economica in care suntem prezenti, tranziţia către un nou model de business, bazat pe cele mai noi tehnologii IT.
Această nouă abordare digitală se face cu ajutorul unui concept unic în acest moment pe piaţa din România, „The Missing Link”, care cuprinde atât soluţii şi aplicaţii dezvoltate de New Frontier Group, precum iBanking, Discourse, Air Touch sau ID Data Collector, cât şi accesul la cele mai noi tehnologii prin intermediul parteneriatelor strategice cu companii de top din domeniul IT.
-
Director General, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR)
.
-
Head of Sales Eastern Europe & CE Partners, Vodafone Global Enterprise
In prezent, Natalia conduce echipa de vanzari directe pentru clientii globali ai Vodafone activi in Romania, dar si relatiile cu partenerii de telecomunicatii din Europa de Est.Natalia are o vasta experienta in domeniul telecom, gestionand de-a lungul carierei activitati comerciale, de transformare strategica, sau financiare.Natalia si-a inceput cariera in Vodafone Romania in 2007, ca Director Technology Finance, rol din care se ocupa de planificarea si analiza financiara a investitiilor si a cheltuielilor operationale pentru dezvoltarea retelei si IT. Doi ani mai tarziu a construit o echipa dedicata planificarii si analizei de performanta financiara pentru clientii companii. In 2011 i-a fost incredintata conducerea programului strategic de transformare a capabilitatilor din zona de servicii fixe, alaturi de gestiunea activitatilor de presales.In 2013 a trecut de partea comerciala a business-ului, preluand rolul de Sales Manager, si ocupandu-se de clientii strategici ai firmei. In 2014 a fost promovata in rolul actual.Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Matematica, Natalia a urmat si un MBA la INSEAD, in Franta, pentru a-si completa studiile.
-
Administrator, Societatea Artemis Vanzare si Recuperare
Un bancher experimentat pe pietele de capital, Bogdan a petrecut ultimii 21 de ani in Londra, lucrand, printre altii, pentru EBRD, UBS, Ericsson, National Australia Bank, Calyon si Standard Bank, inainte de a se alatura companiei Delphi Securities, ca Director Executiv. Bogdan este administratorul societatii Artemis Vanzare si Recuperare, o societate care tranzactioneaza active bancare subperformante in Uniunea Europeana. Bogdan, pina acum, a incheiat tranzactii in valoare de peste 12 miliarde de euro in finantari structurate, incluzand restructurari de datorii, finantari structurate si corporate turnaround.Absolvent al London Business School (LBS) si al Ecole Nationale d’Administration din Paris, Bogdan este Guvernator al Universitatii East London (www.uel.ac.uk) Bogdan este director al Trustului Roman de Educatie.
-
Decan , ASEBUSS
Prof. Dimbean a urmat cursurile Harvard Business School - programul Central Eastern European Teachers (CEETP). Este absolvent al prestigioasei Wharton Business School, unde a participat la un program de management in domeniul financiar-bancar, inclusiv piete de capital. Alte programe internationale in care a participat sunt: Targeted Auditors Program in Atlanta, SUA, Management Development Program – Londra si Innovation and Best Practices in Finance la Geneva. Prof. Ovidiu Dimbean detine un doctorat in finante-asigurari.
Prof. Dimbean are o experienta indelungata in predarea de cursuri de management financiar in cadrul programului EMBA al ASEBUSS, punand accentul pe caracterul practic al cursurilor in baza experientei manageriale de peste 18 ani. A predat in programul Executive MBA in perioada 1993 - 2003, unde a revenit in anul 2011 in calitate de profesor si Decan. Este membru fondator al Fundatiei ASEBUSS si membru in Advisory Board.
Este profesor in cadrul programelor de dezvoltare manageriala EXEC-EDU. A fost inclus in enciclopedia Who's Who in 2002.
Ovidiu Dimbean este autor a 2 carti de management financiar si a peste 20 de lucrari si articole de specialitate.EXPERTIZA SI CONSULTANTA
Finante internationale si Management financiar.
Din 1995, Ovidiu Dimbean a facut parte din echipa de management a unor importante companii romanesti si multinationale din diverse sectoare: Eli Lilly, Topway, Arctic, Flanco, Grupul Infopress, Lowe and Partners.
Conferinţe
SPEAKERI