Conferinţe
Parteneri
 • ENGIE Romania
  ENGIE Romania
  PARTENER GOLD

   

 • CEZ Romania
  CEZ Romania
  PARTENER

 • Deloitte
  Deloitte
  PARTENER

  Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii SCA, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionişti

   

 • Intrarom
  Intrarom
  PARTENER

 • Marsh
  Marsh
  BRONZE PARTNER

  Marsh, lider mondial si local in brokerajul in asigurari si consultanta de risc, creaza parteneriate cu clientii sai pentru a identifica, inventa si implementa solutii inovatoare specifice fiecarei industrii menite a proteja afacerea clientilor si a-i ajuta sa se dezvolte.

 • EnergoBit
  EnergoBit
  BRONZE PARTNER

 • Hidroelectrica
  Hidroelectrica
  PARTENER SILVER

 • Suciu Popa
  Suciu Popa
  PARTENER

  .

 • Electrica
  Electrica
  PARTENER BRONZE

  Grupul Electrica este lider pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice. Cu o experienţă de peste 120 ani, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.

 • Romgaz
  Romgaz
  PARTENER

 • MOL
  MOL
  BRONZE PARTNER

  MOL România este o subsidiară a Grupului MOL, o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Compania are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume, şi peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi. Cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări, Grupul MOL controlează 4 rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania deţine o reţea de peste 2000 de staţii de alimentare în 10 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care peste 200 în România. Aşa cum a stabilit în strategia sa pe termen lung “Grupul MOL 2030”, compania îşi va consolida poziţia de lider regional în domeniile considerate cheie pentru modelul său de afaceri. Extinde activitatea sa în domeniul produselor chimice în ECE şi prin transformarea operaţiunilor “tradiţionale” de vânzare de carburanţi are în plan să devină lider de piaţă pe zona serviciilor de mobilitate adresate consumatorilor finali. MOL are ca ţintă să îşi majoreze cota pe piaţa carburanţilor în ECE la 25-30%, de la nivelul actual de peste 20%, şi să se situeze între primele 25% dintre companiile din domeniu, în funcţie de profitabilitatea staţiilor.

 • E.ON
  E.ON
  PARTNER

  E.ON

  Grupul E.ON în România este activ pe piaţa locală în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică, deservind circa 3 milioane de clienţi. Aria de activitate a companiilor E.ON  acoperă 20 de judeţe în partea de nord a ţării. Compania platformă, E.ON România, deţine participaţii la E.ON Energie România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Moldova Distribuţie, E.ON Servicii Tehnice. Din Grupul E.ON în România mai face parte şi compania E.ON Servicii Clienţi. De la venirea sa pe piaţa românească, în anul 2005, grupul E.ON a investit peste un miliard de euro. Mai multe detalii gasiti pe http://www.eon-romania.ro/

 • Transelectrica
  Transelectrica
  PARTNER

 • Nuclearelectrica
  Nuclearelectrica
  PARTENER

 • Lukoil
  Lukoil
  PARTENER

  .

 • CRE
  CRE
  PARTENER

  .

 • Electroalfa
  Electroalfa
  BRONZE PARTNER

  Electroalfa este unul dintre principalii jucători din industria echipamentelor electrice şi a confectiilor metalice din România, antreprenor general şi integrator de soluţii în domeniul energetic. Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producţie, centrul dedicat cercetării şi dezvoltării, tehnologiile performante, precum şi complexitatea lucrărilor de referinţă recomandă compania Electroalfa drept un excelent partener de afaceri. Începând cu anul 2016,  echipa Electroalfa aplică un nou sistem de sistem de management, bazat pe filozofia japoneză Kaizen (îmbunătăţire continuă). La nivel naţional şi internaţional compania activează pe piaţa de energie (distribuţie, producţie, transport), industrie, infrastructură, clădiri rezidenţiale şi terţiare.

 • Siemens
  Siemens
  PARTENER BRONZE