Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE BRONZE PARTNER PARTNER PARTNER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

De sase ani de zile, ZF analizeaza ce promisiuni s-au indeplinit in energie si alaturi de cei mai buni specialisti din piata pune pe tapet tendinte. Intr-un domeniu de 35 de miliarde de euro, planurile mereu se fac pe termen lung, dar noua ne place sa analizam lucrurile pas cu pas, mai ales la jumatatea unui ciclu de guvernare.

La inceputul anului 2018, fiti alaturi de noi la cea de-a 7-a editie a ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic,  pentru a ramane conectati la tot ce se intampla intr-un domeniu electrizant.

Spre sfarsitul acestui deceniu, primele gaze din Marea Neagra ar trebui sa ajunga la tarmul romanesc. dupa o calatorie de aproape 10 ani. Tot atunci, se estimeaza ca in Romania vor exista circa 1.000 de statii pentru incarcarea vehiculelor electrice sau a celor care folosesc gazul, la nivelul anului 2020 fiind estimata si punerea in functiune a primei retele regionale de statii pentru vehiculele electrice.

Acum, in Romania sunt 150 de puncte de incarcare.

La nivelul anului 2025, at putea fi realizat in proiect de terminal de Gaz Natural Lichefiat la Constanta. Hidrogenul este si el tot mai prezent in discutiile privind energia viitorului, mai ales in contextul in care productia acestuia ar putea reprezenta o gura de aer pentru industria chimica locala. Tot la nivelul anului 2020, multe dintre companiile de utilitati vor termina montarea contoarelor inteligente, in timp ce companiile antreprenoriale se vor deschide catre investitori globali prin listarea la Bursa. 

De mai bine de 100 de ani, Romania este unul dintre principalii actori pe piata energetica regionala, resursele interne, indiferent de cine au ajuns sa-i fie administrate, asigurandu-i acest loc chiar si in absenta unei coerente la nivel strategic central.

La inceput de 2018, ZF se pozitioneaza din nou in avangarda discutiilor pe teme energetice, provocandu-i pe cei mai importanti actori dintr-un domeniu de peste 35 de miliarde de euro la proiectii bine argumentate. Ringul dezbaterilor? Cea de-a saptea editie a ZF Power Summit, in eveniment care anual reuseste sa se impuna pe scena proiectelor de profil prin calitatea invitatilor, dar mai ales prin apetitul pentru noutate.

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Cât va dura revenirea barilului de petrol şi care ar fi posibilele efecte ale acestei redresări?
  • Vom şti anul acesta ce bogăţii se ascund în Marea Neagră?
  • Cât de mare este potenţialul de resurse naturale onshore pe care îl are România şi cum poate fi deblocat prin noile tehnologii?
  • Când vor fi scoase noi perimetre pentru explorarea hidrocarburilor? Rămânem cu aceleaşi redevenţe?
  • În zece ani de zile, petrolştii vor vinde mai multă energie şi produse alimentare decât benzină şi motorină?

 

Află mai multe
ZF POWER SUMMIT'17
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'16
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'15
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'14
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'13
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'12
Vezi galeria foto completă