Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE GOLD PARTNER SILVER PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER PARTNER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Business din energie. Energie din business

Ziarul Financiar va multumeste pentru participarea la ZF Power Summit'13!

Doua zile. Cei mai mari jucatori din energie. Cele mai arzatoare teme


Ziarul Financiar va organiza la finalul lunii februarie cea de-a doua editie a ZF Power Summit. Prima editie a acestui eveniment organizat intr-un format unic, bazat in special pe dialogul direct cu cei mai importanti jucatori din domeniul energetic, a adunat peste 200 de participanti. Discutiile din cele doua zile de conferinte au fost purtate cu principalii manageri din companiile energetice si cu factorii de decizie din partea statului, dovedind ca energia este mereu un subiect fierbinte de dezbatere.

La inceput de an 2013 reluam discutiile intr-o noua editie a ZF Power Summit. Factorii de decizie s-au schimbat, iar investitorii privati asteapta din nou semnale pozitive pentru a-si putea crea planurile pe viitor.

Care vor fi pasii pe care Romania ii va urma de acum incolo in ceea ce priveste sectorul energetic, care va fi strategia in domeniul resurselor naturale sau a productiei de energie, cum s-a schimbat contextul european dupa patru ani de criza economica si cum se vor vedea aceste schimbari pe scena locala? Care sunt noile solutii energetice? Raspunsurile le veti afla la noua editie ZF Power Summit.

5 motive pentru a participa la ZF Power Summit'13:

  • Informatii si interpretari de actualitate din piaţa de energie, cea a tranzactiilor si cea a reglementarilor
  • Networking - gasiti aici partenerii potriviti pentru afacerea dumneavoastra
  • Veti avea acces la strategii si solutii direct de la reprezentantii din domeniu, speakeri si participanti de renume
  • Veti avea acces direct la cei mai acerbi concurenti si la detalii despre planurile lor de dezvoltare
  • Veti afla date despre planurile de gestionare a riscurilor pe piata energetica si integritatea şi transparenţa acestei piete in contextul economic actual