Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic, va ajunge anul acesta la cea de-a cincea editie.

ZF Power Summit a reusit să se impună pe scena produselor de acest tip prin calibrul invitaţilor şi prin varietatea temelor abordate, dar mai ales printr-un concept unic, bazat pe dialogul direct cu cei mai importanţi oameni din domeniu.

În fiecare an, Ziarul Financiar şi-a propus şi a reusit prin ZF Power Summit să se îndepărteze de tradiţia prezentărilor impersonale prin angajarea participanţilor într-un dialog incitant, la obiect, care mai de fiecare dată s-a transformat într-o dezbatere activă.

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • De la ce nivel al barilului de petrol se opresc investiţiile în producţie şi ce înseamnă un baril de 20 de dolari pentru economia României
  • Marea Neagra se dovedeşte bogată în resurse de gaz, dar consumul scade cu 10%. Cum creştem consumul pentru ca gazul descoperit să nu fie doar o marfă de export?
  • Mai bine de jumătate din populaţia României se încălzeşte cu lemne iar multe zone rămân în continuare cu becul stins. Cum se poate dezvolta infrastructura de gaze şi energie?
  • Care vor fi primele efecte ale revoluţiei smart meters?
  • Există loc pentru distribuitorii privaţi de energie?

 

Află mai multe
SPEAKERI
GALERIE FOTO EDITII ANTERIOARE
ZF POWER SUMMIT'15
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'14
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'13
Vezi galeria foto completă
ZF POWER SUMMIT'12
Vezi galeria foto completă