Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTNER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Tendinţe în rezidenţial '24

Piaţa imobiliară a depăşit perioada pandemică şi a evoluat. Dezvoltatorii s-au concentrat tot mai mult pe proiecte care schimbă oraşul unde construiesc venind nu doar cu o componentă de rezidenţial, ci şi cu una comercială şi, de ce nu, de office. 
Numărul fostelor platforme industriale din marile oraşe continuă să scadă. Dezvoltarea unor noi proiecte mixte pe terenul acestora a redevenit profitabilă, iar companiile din domeniu deja lucrează la noi planuri. 
De partea cealaltă, multe municipalităţi din România au demarat investiţii în infrastructura de transport în comun şi au identificat soluţii verzi, pentru a reduce poluarea din oraşe. 
Dincolo de noile dezvoltări mixte, cu multiple componente, investitorii au mizat şi pe implementarea unor noi sisteme de încălzire şi răcire a locuinţelor, pentru a avea un impact cât mai redus asupra mediului. 
Pe măsură ce piaţa evoluează, şi în România a apărut modelul de investiţie în rezidenţial proiectat de la bun început pentru a fi închiriate apartamentele din acestea. 
 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali