Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTNER PARTENER PARTNER
Share event
Parteneri
 • Afi Europe
  Afi Europe
  PARTENER

  .

   

 • Akcent City
  Akcent City
  PARTNER

  Akcent City este cel mai nou proiect rezidenţial marca Akcent Development şi cel mai mare complex dezvoltat în ultimii ani în zona Bucureştii Noi. De la respectarea standardelor nZEB şi până la finisajele de calitate superioară şi facilităţile din interiorul complexului, accentul este pus pe confort, sustenabilitate şi libertate de mişcare. Cu Akcent City oraşul devine akcesibil!

   

 • Alesonor
  Alesonor
  PARTENER

  
  

   

  De peste 18 ani, Alesonor investeşte în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate şi natură.

  Alesonor a dezvoltat şi vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în Bucureşti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

  Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic şi aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidenţial de vile din România, şi, în acelaşi timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic. 

  Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

  Alesonor a fost compania de pionierat care a dezvoltat primul şi singurul complex rezidenţial verde, eficient din punct de vedere energetic din România, Amber Gardens.

   

  În urma succesului vânzărilor Amber Gardens, Alesonor extinde comunitatea verde şi începe în prezent dezvoltarea unui proiect major în nordul Bucureştiului – Amber Forest, prima suburbie verde din România.

  
  

  Proiectul va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafaţă construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. 

  Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri şi spaţii verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

   

  
  

   

 • Redport capital
  Redport capital
  PARTENER

  .

 • HILS
  HILS
  PARTENER

  HILS Development este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte rezidenţiale middle market din România, având deja în portofoliu 10.000 de locuinţe. Fondat în 2005, grupul HILS şi-a consolidat şi extins activitatea pe piaţa imobiliară prin construirea a 12 cartiere rezidenţiale, cu o investiţie totală de peste 700 de milioane de euro.

   

 • REHAU
  REHAU
  PARTNER

  .

 • One United
  One United
  PARTENER

   

  .

 • Metawealth
  Metawealth
  PARTENER

  .

  MetaWealth este o platformă Web3 de investiţii, care oferă drepturi fracţionate în proprietăţi imobiliare ce generează venituri pasive. Prin intermediul unei noi tehnologii inovatoare numite tokenizare, MetaWealth permite utilizatorilor să investească în active imobiliare administrate complet, fără birocraţie, necesitatea gestionării activelor ori a experienţei în domeniul imobiliar.

  Echipa MetaWealth™ este formată din peste 20 de programatori cu înaltă calificare, experţi în domeniul imobiliar şi profesionişti în business, pe lângă echipa de bază de co-fondatori şi consultanţi.

  Dincolo de beneficiile financiare pentru utilizatorii săi, MetaWealth™ crede în valoarea unei educaţii financiare mai bune pentru toată lumea şi doreşte să construiască o comunitate de potenţiali investitori şi/sau oameni care vor să îşi gestioneze mai bine finanţele, construind un viitor solid. Conţinutul educaţional va fi unul dintre pilonii acestei comunităţi şi va fi actualizat în mod constant.

   

 • Nusco
  Nusco
  PARTENER

  .

 • Vantage Towers PARTENER
  Vantage Towers PARTENER
  PARTENER

  .

 • Quadra Casa
  Quadra Casa
  PARTNER

  .

 • Crosspoint Real Estate
  Crosspoint Real Estate
  PARTENER

 • Meta Estate
  Meta Estate
  PARTNER

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali