Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • CEMACON
  CEMACON
  PARTENER PRINCIPAL

  Cemacon este modelul unei foste întreprinderi de stat româneşti ce a reuşit să devină o companie profitabilă şi puternică, fără a fi achiziţionată de branduri mari internaţionale. Având un management şi un model de business exclusiv româneşti, Cemacon a reuşit să se reinventeze şi să-şi rescrie povestea, iar acum ţinteşte locul de lider pe piaţa materialelor de blocuri ceramice, după ce în urmă cu doar patru ani risca să îşi închidă porţile.

   

  În cei 45 de ani de existenţă, compania a resimţit toate etapele evoluţiei economiei româneşti. În 1991, compania a fost privatizată, cinci ani mai târziu este listată la Bursa de Valori Bucureşti iar în 1999 devine societate cu capital integral privat. În 2010, managementul Cemacon a fost schimbat, iar compania a aplicat o strategie de turnaround management ce a avut ca rezultat o restructurare de business unică în România. Cemacon s-a impus deja în piaţa materialelor de construcţii ca un jucător marcant, care prin viziune, efort si determinare, reuseste sa aduca pietei cele mai inovatoare si competitive blocuri ceramice din Romania.

   

 • Hidroelectrica
  Hidroelectrica
  PARTENER SILVER

  Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică din rândul companiilor producătoare pe piaţa de energie, furnizând anual peste 25% din totalul producţiei şi fiind principalul furnizor de servicii de sistem, la nivelul SEN.

  Principalele activităţi ale societăţii constau în:

  ·        producerea de energie electrică în hidrocentrale;

  ·        vânzarea de energie electrică;

  ·        realizarea de servicii de sistem pentru Sistemul Energetic Naţional;

  ·        realizarea de servicii de gospodărire a apelor din acumulările proprii, prin furnizarea de apa brută, regularizări de debite, protecţie împotriva inundaţiilor, asigurare de debite şi alte servicii comune de gospodărire a apelor;

  ·        asigurarea navigaţiei pe fluviul Dunărea prin ecluzare;

  ·        realizarea controlului şi asigurarea atenuării undelor de viitură pentru tranzitarea debitelor catastrofale în amenajările hidroenergetice de pe râurile interioare aflate în administrarea Hidroelectrica.

   

 • Polisano
  Polisano
  PARTENER

  .

 • ZENTIVA
  ZENTIVA
  PARTENER

  Despre Zentiva, o companie Sanofi

  Zentiva este parte a Grupului Sanofi începând cu luna martie 2009, compania fiind orientată pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea de produse farmaceutice generice moderne, de calitate şi la preţuri accesibile.

  Zentiva deţine un portofoliu de produse complex, cu adresabilitate largă, care acoperă o gamă largă de arii terapeutice şi include atât mărci tradiţionale de succes, care au câştigat încrederea românilor, cât şi branduri internaţionale cu notorietate pe piaţă.

  Cu o tradiţie de peste 50 de ani pe piaţa autohtonă, Zentiva este cel mai mare producător de medicamente din România din punct de vedere al volumelor, desfăşurându-şi operaţiunile industriale în cadrul fabricii de ultimă generaţie din Bucureşti.