Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER ACADEMIC
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Cat din cresterea PIB-ului din 2013 se vede si in rezultatele celor mai mari jucatori din economie?

Economia a crescut cu 3,5% anul trecut, avans nesperat pentru analisti si pentru mediul de business. Cat din cresterea PIB-ului in 2013 se vede si in rezultatele celor mai mari jucatori din economie?

Economia romaneasca traieste in ultimii ani din exporturi, investitiile straine se zbat in jurul a 2 miliarde de euro, fata de 9,5 mld. euro in 2008, in timp ce mediul privat – cel care genereaza bunastarea peste tot in lume – are nevoie de stabilitate pentru a-si relua investi]iile. Care sunt masurile de care are nevoie mediul privat pentru a relua investitiile si pentru a crea noi locuri de munca?

Ce poate face Romania pentru a se intoarce la o lunga perioada de crestere economica de 5-6% pe an, sustenabila, care sa ii permita recuperarea decalajelor fata de Vestul Europei?

In 2014 ZIARUL FINANCIAR invita inalti oficiali ai statului, reprezentanti ai celor mai mari banci si companii din Romania, de stat sau private, antreprenori, cadre universitare si cercetatori pentru a stabili ce trebuie facut pentru ca economia sa revina la o rata de crestere de peste 5%.