Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Cei mai mari jucatori din economie - Cine sunt cei 80 de lideri ai crizei

De cinci ani economia romaneasca se zbate intre recesiune si cresteri firave, in timp ce strategiile de dezvoltare economica pe termen lung lipsesc, iar clasa politica isi pune abia acum problema unei noi harti de geografie economica a Romaniei. In tot acest timp sectorul privat nu-si permite sa astepte solutiile salvatoare de la guvern si merge inainte cu investitii, planuri de business, reorganizari sau schimbari de strategie pentru a face fata noului context economic.

 

Pornind de la aceste premise, Ziarul Financiar şi-a propus să aducă la aceeaşi masă, oficiali ai statului, reprezentanţi ai celor mai mari bănci şi companii din România, de stat sau private, mari oameni de afaceri, la o dezbatere referitoare la domeniile în care România este puternică şi care pot constitui pe viitor un punct de plecare pentru o creştere economică solidă şi pentru o recuperare cât mai rapidă a decalajelor faţă de celelalte state europene.

 

In cadrul conferinţei, ZIARUL FINANCIAR va lansa o nouă ediţie a Anuarului „Cei mai mari jucători din economie”, un ghid al companiilor de top din aproape 80 de sectoare de activitate.