Conferinţe
TEME DE DISCUŢIE

·         Cine sunt cei mai puternici jucatori din economia locala, liderii celor mai mari 80 de piete din economie si cum au evoluat afacerile lor intr-o perioada de crestere economica firava? Cine sunt proprietarii companiilor, ce afaceri si profit au, cati angajati, cine sunt managerii?

·         Ce pot invata companiile mici, antreprenorii care au pus bazele unei afaceri in criza, de la cei care stabilesc in fiecare an direc]iile de dezvoltare ale celor mai mari 80 de piete, de la energie, banci si asigurari pana la bunuri de consum, consultan]a, resurse umane sau servicii profesionale.

·         Cine sunt castigatorii, dar si pierzatorii celor cinci ani de criza din economia romaneasca si ce lectii se pot invata de la ei? Care sunt industriile unde „au cazut cele mai multe capete”, dar si sectoarele ferite de insolvente si falimente?

·         Ce asteapta antreprenorii si executivii de top din Romania de la Guvern pentru a-si putea mentine companiile pe crestere si a pastra salariatii?

·         Care sunt domeniile in care Romania este puternica si care pot constitui pe viitor un punct de plecare pentru o crestere economica solida si pentru o recuperare cat mai rapida a decalajelor fata de celelalte state europene