Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”.

 

CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA - 2019

 

Într-o societate aproape complet digitalizată, un model de business nu poate fi funcţional decât dacă dedică şi o parte importantă zonei de inovare. Tot mai multe start-up-uri, în special cele din zona tehnologiei, sunt construite pe baza unor servicii sau produse inovatoare care să poată transforma industriile în care activează. Inovaţia atinge însă toate domeniile societăţii, de la servicii medicale la educaţie sau managementul afacerilor.

În cazul companiilor care activează pe plan local, chiar dacă investiţiile dedicate inovării nu se ridică încă, nici ca sume efective, nici ca procentaj din cifra de afaceri, la nivelul înregistrat de state cu o puternică tradiţie în acest sens, există numeroase proiecte de succes, care îşi lasă amprenta asupra mediului de business şi, uneori, chiar asupra societăţii în întregul său.

Aflată la cea de-a şasea ediţie, conferinţa dedicată celor mai inovatoare companii din România este un eveniment dedicat recunoaşterii celor mai inovatoare companii de pe piaţa locală - de la start-up-uri, până la multinaţionale.

În cadrul conferinţei,  autorităţile şi reprezentanţii mediului de business prezintă şi discută strategii de sprijinire a inovaţiei, care pot asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă. 

 

 

 

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUŢIE

Teme de discuţie:

  • Cum privesc inovaţia reprezentanţii mediului românesc de afaceri?
  • De unde vin ideile inovatoare în cadrul unei companii?
  • Cum îşi finanţează companiile inovaţia?
  • Cum se implementează inovaţia, în funcţie de dimensiunea unei companii?
  • Cum ajungi să finanţezi un proiect de inovare într-o companie?
  • Ce indicatori trebuie folosiţi pentru a măsura succesul eforturilor de inovare?
  • Cum poate transforma inovaţia performanţa pe termen lung?

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali