Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizeaza o noua intalnire a Clubului Business Magazin cu tema "Impozitarea Cladirilor şi Noul Cod Fiscal".
 
De anul viitor, Codul Fiscal prevede reguli noi de impozitare a clădirilor, în special pentru cele nerezidenţiale şi cele cu utilizare mixtă. Dacă până acum, impozitarea se realiza în funcţie de tipul de proprietar - persoană fizică sau persoană juridică - din 2016, impozitarea va ţine cont de utilizarea clădirii.

Cele mai mari diferenţe le vor resimţi persoanele fizice care au în proprietate clădiri nerezidenţiale (spaţii comerciale, hoteluri, clădiri de birouri) şi care, de anul viitor, vor plăti acelaşi impozit pe care il va plăti şi o companie pentru aceeaşi proprietate.

O altă schimbare majoră, pentru companii de data aceasta, este aceea că valoarea fiscală a clădirilor nu mai are legătură directă cu valoarea contabilă. Altfel spus, valoarea impozabilă va fi utilizată de către contribuabili doar în relaţia cu autorităţile fiscale, fără ca aceasta să mai fie înregistrată în situaţiile financiare, ca în prezent.
 
 
 
Despre Club Business Magazin
 
Clubul BUSINESS Magazin este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar restrans de invitati.
 
Evenimentul consta intr-o intalnire intre 4-6 dintre cei mai reprezentativi membri ai comunitatii de business implicati intr-un anumit domeniu si dezbaterea unor teme de interes, in prezenta unui public de 40-50 de persoane.
 
Intalnirile sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin si au loc seara, intr-un cadru informal, ce permite schimbul de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.
 
Subiectul dezbaterii este stabilit inainte de fiecare editie in parte in functie de subiectele “fierbinti” din fiecare perioada.
 
Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie BUSINESS Magazin.