Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER SILVER PARTENER GOLD PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • One United
  One United
  PARTENER

   

  .

 • Vantage Towers Principal
  Vantage Towers Principal
  PARTENER PRINCIPAL

  .

 • Nordis
  Nordis
  PARTENER GOLD

  .

 • Akcent Development
  Akcent Development
  PARTNER

  .

 • Theda Mar
  Theda Mar
  PARTENER

  .

 • Atria Urban
  Atria Urban
  PARTENER

  .
 • Crosspoint Real Estate
  Crosspoint Real Estate
  PARTENER

 • GranVia
  GranVia
  PARTENER

  .

 • Alesonor
  Alesonor
  PARTENER

  
  

   

  De peste 18 ani, Alesonor investeşte în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, ce îmbină pasiunea pentru design, calitate şi natură.

  Alesonor a dezvoltat şi vândut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale în Bucureşti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

  Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic şi aplică cele mai performante standarde energetice din lume. Complexul Amber Gardens a impus compania Alesonor ca cel mai important dezvoltator rezidenţial de vile din România, şi, în acelaşi timp, ca un promotor al clădirilor verzi, eficiente energetic. 

  Alesonor are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, spcialişti de vânzări, marketing şi PR, implicaţi de peste trei ani în proiectarea primei suburbii verzi din România.

  Alesonor a fost compania de pionierat care a dezvoltat primul şi singurul complex rezidenţial verde, eficient din punct de vedere energetic din România, Amber Gardens.

   

  În urma succesului vânzărilor Amber Gardens, Alesonor extinde comunitatea verde şi începe în prezent dezvoltarea unui proiect major în nordul Bucureştiului – Amber Forest, prima suburbie verde din România.

  
  

  Proiectul va cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafaţă construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. 

  Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri şi spaţii verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti. 

   

  
  

   

 • Elco
  Elco
  PARTENER BRONZE

  .

 • SVN Romania
  SVN Romania
  PARTENER

  SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi liderul detaşat al segmentului rezidenţial, fiind consultantul imobiliar şi agentul exclusiv a peste 15 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti şi în ţară. În cei patru ani de activitate pe plan local, SVN Romania a fost implicată în tranzacţii pe segmentul rezidenţial cu o valoare cumulată de peste 700 de milioane de euro.

   

  Compania este activă şi oferă servicii specifice tuturor segmentelor pieţei imobiliare, de la tranzacţii de investment la consultanţă şi închiriere a spaţiilor de birouri şi comerciale, property management, administrarea şi vânzarea proprietăţilor deţinute de instituţiile finanţatoare, creditare şi soluţii corporate de finanţare, research & evaluări.

   

  SVN Romania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj – Napoca şi Covasna. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

   

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali