Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”.

 

Aflat la cea de-a treia ediţie, Cele mai inovatoare companii din Romania este un eveniment al recunoaşterii celor mai inovatoare companii locale.

Conform institutului de statistică, una din cinci companii a introdus sau a implementat un produs nou, un proces nou, o metodă de organziare sau de marketing nouă, mai bine de jumătate din companii dezvoltându-şi inovaţiile în propria companie.

Business Magazin a prezentat de la companii cu un singur angajat la mari companii preocupate de economisirea de energie sau care au adoptat produse sau stategii de marketing inovatoare.

A prezentat companii care au reinventat banalul plic, soluţii software care asigură comunicarea dintre medic şi pacient la distanţă, simulatoare în care operatorii din fabrici sunt pregătiţi sau o şcoală de formare profesională în domeniul IT, gratuită şi unde nu se cer diplome sau rezultate la bacalaureat, dar care are cea mai grea admitere din România.

Inovaţia este un driver din cele mai puternice pentru creşterea economică. Cum să determinăm companiile să gândească în termeni de inovaţie, de câştig şi de eficienţă.

Pentru a răspunde la aceste întrebări, am decis să continuăm demersul nostru de a identifica cele mai inovatoare companii, analizându-le activitatea, evidenţiindu-le rezultatatele şi premiindu-i pe cei mai merituoşi.

 

Află mai multe
TEME DE DISCUŢIE
  • Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, afectându-le totodată modelul clasic de business. În timp ce presiunile mediului economic continuă să crească, iar oportunităţile pentru a crea valoare sunt  din ce in ce mai căutate, cum şi unde caută companiile soluţii inovatoare de creştere?
  • Cum îşi finanţează şi promovează inovaţia? 
Află mai multe