Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Learning Pro
  Learning Pro
  PARTENER

  Learning Pro este o companie românească care oferă organizaţiilor servicii de consultanţă şi training-uri, special proiectate pentru a întări capacitatea organizaţională şi managerială a acestora.

  Prin combinarea teoriilor moderne de management cu experienţa practică în dezvoltarea resurselor umane, abordarea de consultanţă şi training este una orientată spre aplicabilitate, bogată în metode interactive şi participative şi bazată pe utilizarea tehnologiilor moderne.

   

  Astfel, Learning Pro oferă în exclusivitate pe piaţa românească soluţia Games for Business, platforma de gamificare a activităţilor care contribuie la procesele de învăţare dintr-o organizaţie. Această soluţie poate fi aplicată pentru eficientizarea proceselor de recrutare şi employer branding, onboarding al angajaţilor, de creştere a employee engagement, de conformitate, de cunoaştere a produselor şi serviciilor sau de dezvoltare internă a carierei.

  Principalele proiecte de dezvoltare a abilităţilor şi a echipelor implementate de Learning Pro au avut ca obiective dezvoltarea abilităţilor de management, leadership, vânzări, negociere, customer care, managementul proiectelor, customer engagement, social selling, managementul relaţiilor cu clienţii, precum şi consolidarea comunicării organizaţionale interne sau standardizarea proceselor.

  Learning Pro are, de asemenea, un parteneriat cu Speexx,  lider global recunoscut pe piaţa de training şi testare online a abilităţilor de limbi străine, oferind astfel către organizaţiile din România soluţiile de învăţare de limbi străine Speexx.

   

  www.learningpro.ro

  www.gamesforbusiness.ro

 • Immochan
  Immochan
  PARTENER

  Fondata in 1976, Immochan, filiala imobiliara a Grupului Auchan, gestioneaza astazi 384 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de metri patrati de suprafata inchiriabila. 
   
  In Romania, Immochan exerseaza cele patru meserii de real estate ale grupului: dezvoltare de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan, leasing si property management pentru centrele comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.
   
  Immochan Romania a luat fiintăin ianuarie 2012 iar in prezent administreaza 23 de centre comerciale, care reunesc 141.000 metri patrati de suprafata inchiriabila si peste 1200 de parteneri retaileri.
   
  In 27 martie 2015, Immochan Romania a inaugurat Coresi Shopping Resort Brasov, in cadrul celui mai mare proiect de regenerare urbana din Romania, dezvoltat pe o suprafata de 100 de hectare. Impreună cu Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, inaugurat la finalul anului trecut, cele două proiecte au reprezentat o investitie totala de 120 de milioane de euro. 
   
 • Genpact
  Genpact
  PARTENER