Conferinţa ZF
Branduri Româneşti. 100 de ani de made in România
11 octombrie 2018
Hotel Radisson Blu, Bucureşti
Program
09:00 – 09:30 – Primirea invitaţilor
09:30 – 09:35 Cuvânt introductiv: Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct, Ziarul Financiar
09.35 – 11.30 – Panel 1 Povestea marilor branduri locale. Lecţii pentru noua generaţie. Rolul marcilor de origine in expansiunea pe pietele internationale.
Moderatori: Cristina Roşca, editor, Ziarul Financiar
Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct, Ziarul Financiar
- Cum se poate lupta un brand românesc cu nume internaţionale cu bugete pe măsură?
- De cât timp ai nevoie ca să construieşti un brand? Cât costă?
- In era social media, cât de important este să comunici cu consumatorul acolo unde este el, pe Facebook, Instagram?
- Cum poate rezista un brand local câteva zeci de ani pe piaţă? Ce măsuri de modernizare au fost luate?
Speakeri:
- Jean Valvis, Proprietar Aqua Carpatica
- Cristian Taban, Director executiv Grupul DentEstet
- Cătălin Mahu, Proprietar La Mama
- Antonela Ciucasu, Director Marketing Flanco
- Vlad Ardeleanu, Director General Superbet
11:30 – 11:40 Cafea
11:40-13:00 Cum pot fi convinşi antreprenorii români de importanţa brandingului
Moderator: Cristina Roşca, editor, Ziarul Financiar
Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct, Ziarul Financiar
- Cum poate rezista un brand local câteva zeci de ani pe piaţă? Ce măsuri de modernizare au fost luate?
- Cât de mult cântăreşte în rândul consumatorilor ideea de „made in România”?
- Pe ce pieţe mai este loc de branduri româneşti?
- De ce există pieţe unde domină străinii şi pieţe unde domină românii? }ine de comunicare, de mărimea bugetelor de marketing sau de tipul de produs?
- De ce are nevoie un brand românesc să poată deveni internaţional?
Speakeri:
- Jacob Kripp, Proprietar Crama Stirbey
- Radu Savopol, Co-Fondator & General Manager 5 to go
- Oana Stincel, Marketing Director Macromex
- Mihai Bogdan, Managing Director Brand Finance România
- Simona Crăciun, Proprietar Tort de bezea
- Alexandru Nestian, Fondator iTux
13:00 – 13:30 Prânz şi networking