Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Eficienta trainingului: mit sau realitate?

Managerilor le place să conducă personal calificat şi sa constate ca investitia facuta in programele de instruire a fost eficienta. În ciuda acestui fapt insa randamentul investiţiilor in programele de training rămâne încă un concept filosofic , atâta timp cât cei mai multi  managerii de resurse umane şi angajaţi care au fost implicati în programe de instruire nu ştiu cum să arate superiorilor lor, că ceea ce au învăţat aduce valoare adaugata companiei.

Pe de alta parte cele mai recente date arată că cei mai mari jucatori pe piata de instruire au avut peste 30.000 de participanţi din ultimul an , peste 15.000 de ore de formare livrate şi 10 milioane de euro au fost investite in angajatori in educaţie, chiar dacă bugetele de resurse umane au fost puternic afectate de criză .

·         Care sunt soluţiile pentru a convinge managerii de top ca programele de training reprezinta o necesitate pentru dezvoltarea business-urilor lor?

·         Ce ar trebui să facă companiile şi angajaţii pentru a se asigura că bugetul de training a fost bine cheltuit ?

La aceste 2 intrebari vor raspunde speakerii invitati in cadrul dezbaterii „Eficienta programelor de training: Mit sau realitate?”organizata de  Ziarul Financiar si Pitman Training,  eveniment la care sunt asteptati sa participe directori de companii, directori de resurse umane , manageri de training si dezvoltare , profesori şi antreprenori.