Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Executive Conversations

Executive Conversations este un eveniment internaţional marca UP! Your Service, desfăşurat în premieră în România în parteneriat cu Ziarul Financiar. UP! Your Service este liderul global în construirea unei culturi superioare a serviciilor. Fondată în Singapore în anul 2003 de către Ron Kaufman, unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul customer service, UP! Your Service lucrează astăzi cu cele mai mari companii din lume şi le ajută să îşi construiască o cultură a serviciilor superioare, care să genereze în mod repetat rezultate în business-urile lor. 
 
În cadrul evenimentului Executive Conversations, liderii de business se întâlnesc pentru a împărtăşi perspectivele industriei şi pentru a aduce cele mai bune practici globale înapoi în organizaţiile lor. Evenimentul prezintă şi aprofundează noţiuni ale Inovaţiei şi Excelenţei în Servicii şi oferă în premieră studii de caz interactive despre excelenţa în servicii în Romania. 
 
Mai multe informaţii despre formatul evenimentului şi păreri ale celor care au participat la ediţii internaţionale ale Executive Conversations găsiţi în materialul video următor: