Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala Business Magazin Tineri Manageri 2018

 
1300 de tineri care reprezinta deja prezentul Romaniei. Si mai au multe de facut si demonstrat.
 
Business Magazin premiaza in fiecare an managerii cu varsta de pana in 40 de ani care au atins performanta in afaceri si s-au remarcat in domeniul in care activeaza.
 
 
Gala Tineri Manageri de Top ajunsă a cea de-a 13- a ediţie se va concentra pe modul în care tehnologia schimbă afacerile şi remodelează rolul pe care un lider îl are în cadrul companiei, fie că e vorba de un antreprenor sau de un manager în cadrul unei organizaţii.

Prin aceasta initiativa, echipa de profesionisti Business Magazin selecteaza si promoveaza tinerii managerii care conduc astazi unele dintre cele mai importante afaceri din Romania si care vor reprezenta cel mai bine mediul de business in urmatorii zece ani.

 
Cu aceasta ocazie, se va lansa si catalogul 100 Tineri Manageri de Top, in care sunt prezentate povesti de succes, etalon pentru tinerii aflati la inceput de cariera si care isi pot gasi modelele de urmat.

Tinerii manageri de azi se confruntă atât cu probleme trecutului cât şi cu cele ale viitorului: construirea sau dezvoltarea unei afaceri implică atât procese tradiţionale cât şi adaptarea la noua eră digitală. Tinerii manageri de azi iau decizii care pot afecta, într-o secundă, mersul companiei sau cifra de afaceri.

 

Business Hi-tech nu se referă doar la afacerile în domeniul tehnologiei, ci la toate afacerile ce vor avea nevoie de tehnologie pentru a putea face faţă schimbărilor ce au loc atât în organizaţii cât şi în comportamentul consumatorilor ce doresc servicii rapide, personalizate pe nevoile lor.

 

Liderii de azi trebuie să înţeleagă provocările de mâine. Tehnologizarea sau retehnologizarea unei companii sunt esenţiale pentru a te menţine competitiv. Asigurarea unei infrastructuri tehnologice este esenţială pentru desfăşurarea corectă a proceselor interne din interiorul unei companii. Oricum am numi-o, cea de-a patra revoluţie industrială a redefinit şi redefineşte ideea de business. Un aspect important pe care managerii de azi trebuie să-l aibă în vedere este nivelul de educaţie digital pe care-l au angajaţii mai în vârstă şi adaptarea comportamentul acestora la noile paradigme. Multe dintre joburile actuale din corporaţii nu existau în urmă cu zece ani; peste alt deceniu, 6 din 10 locuri de muncă vor fi unele care nu există astăzi.

 

Conceptul "iManager" face referire atât la digitalizarea afacerilor cât şi la dependenţa de tehnologie a oamenilor din business, care nu îşi mai pot desfăşura activitatea fără a fi permanent conectaţi la pulsul afacerii.

 
Pentru ca in business, ca si la scoala, ai mereu lucruri noi de invatat si obstacole noi de depasit!