Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
Parteneri
 • Brancoveanu
  Brancoveanu
  PARTENER

  Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Ţara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Respectând valorile de bază ale poporului român şi ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic care simbolizează valoarea istoriei şi a culturii româneşţi.

   

  Elementele care fac vinarsul special şi unic sunt varietăţile locale de struguri din care se obţine acest distilat de vin, procesul de distilare în sine, dar şi procesul de maturare în butoaie din stejar franţuzesc şi în butoaie de stejar din zona munţilor Carpaţi. Plantaţiile viticole sunt situate pe Paralela 45, ceea ce le conferă climatul ideal pentru obţinerea unor recolte de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac şi Armagnac. Măiestria de a crea un amestec unic de distilat de vin a fost încorporată în gama de vinars Brâncoveanu cu ajutorul Master Blender-ului nostru care a reuşit să combine în vinarsul Brâncoveanu istoria şi cultura poporului român.

   

  Vinarsul Brâncoveanu este premiat pe plan internaţional pentru buchetul deosebit de arome ce se regăseşte în interiorul sticlelor din întreaga sa gamă. O distincţie importantă este Medalia Double Gold, ce a fost cucerită de Brâncoveanu X.O., în cadrul competiţiei China Wines & Spirits Awards 2017.

   

   

 • Aqua Carpatica
  Aqua Carpatica
  PARTENER

 • Domeniile Sâmbureşti
  Domeniile Sâmbureşti
  PARTENER BRONZE

 • SHL
  SHL
  PARTENER

  .

 • SIXT Group Romania
  SIXT Group Romania
  PARTENER BRONZE