Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

GALA Women in Power 2023

BM Women in Power 2023

"Leading Ladies: Celebrating the Strengths of Women in Business"

 

Evenimentul din acest an are ca scop să ofere putere şi să sărbătorească femeile de afaceri şi va fi concentrat pe punctele lor forte şi pe provocările unice cu care se confruntă în rolurile de lideri.

În timpul evenimentului, dorim să auzim povestile personale, perspectivele şi lecţiile învăţate de la femeile de success din mediul de afaceri.

Dezbateri în panel: Conferinţa va prezenta dezbateri pe diverse teme, cum ar fi leadership, management, echilibrul dintre viaţa personală şi profesională şi depăşirea prejudecăţilor de gen în locul de muncă. Vor fi prezenţi vorbitori din diferite industrii, care vor împărtăşi experienţele şi perspectivele lor.

Oportunităţi de networking: Evenimentul va oferi ample oportunităţi participanţilor de a face networking şi de a se conecta cu alte femei de afaceri, precum şi cu mentori, parteneri şi clienţi potenţiali.

Ceremonia de premiere: Evenimentul se va încheia cu o ceremonie de premiere pentru a recunoaşte şi sărbători realizările femeilor de afaceri remarcabile.

Scopul general al Galei BM Women in Power 2023 este să inspire, educe şi să ofere putere femeilor din mediul de afaceri, ajutându-le să navigheze prin provocările şi oportunităţile unice ale rolurilor de conducere. Prin reunirea unor femei de afaceri de succes dintr-o gamă largă de industrii şi oferind oportunităţi de învăţare, networking şi recunoaştere, acest eveniment va ajuta la construirea unei comunităţi puternice şi de sprijin pentru femeile din mediul de afaceri.

 

Ca în fiecare an, vom acorda 10 premii femeilor lider de pe piaţa locală, în urma unei analize bazate pe criterii precum:

  • polivalenţa (varietatea proiectelor în care sunt implicate - în business, şi în afara businessului);
  •  notorietate ;
  • grad de implicare socială
  • depăşirea obstacolelor din parcursul profesional;
  • numărul de oameni avuţi în responsabilitate.

 

DRESS CODE: SPARKLING PARTY

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali