Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTNER PARTENER PARTENER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER STRATEGIC PARTNER BRONZE PARTNER PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala ZF 2013

După cinci ani de criză, nu mai vorbim de supravieţuire, sau de adaptare. Vorbim despre performanta in conditiile economice actuale, performanta reala obtinuta in ciuda tuturor obstacolelor.

La aniversarea de 15 ani, Ziarul Financiar va sarbatori vizionarii de afaceri care au reusit sa construiasca o afacere puternica, consistenta si profitabila.

Si in 2013, Ziarul Financiar premiaza cele mai valoroase companii, cele mai mari investitii din piata, cele mai spectaculoase evolutii .

Vom aplauda impreuna pe oamenii de business care si-au lasat amprenta, brandul si inteligenta asupra anului care se incheie.

Si ne vom cauta cu totii, numele, in TOP 100 cele mai valoroase companii, prestigioasa publicatie anuala a Ziarului Financiar.

În cadrul Galei ZF va fi lansată a 8-a ediţie a Anuarului "Cele mai valoroase 100 de companii din România" care a fost realizat în colaborare cu Casa de Investiţii CAPITAL PARTNERS.