Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Stiinta de a aduce si de a pastra cei mai buni angajati in companie - mandatul sefilor de HR in 2014

Ziarul Financiar organizeaza cea de-a 9-a editie a HR Conference, un eveniment care contureaza cele mai noi tendinte in domeniul resurselor umane.

HR Conference este locul in care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultantii si headhunterii se intalnesc pentru a cauta solutii pentru dilemele pe care le au in managementul  oamenilor.

Doua sesiuni plenare si doua workshop-uri – aceasta este structura HR Conference 2014, iar ideile cu care vor pleca specialistii preocupati de domeniul resurselor umane sunt punctul de pornire pentru a avea in companie angajati mai motivati, mai performanti si cu o dorinta de a se dezvolta mai mare.

Care este mandatul şefilor de HR în 2014?

Situaţia economică a României  a dat semne de revenire în ultimul an, însă “bunăstarea” nu a ajuns şi la angajaţi.

După cinci ani de criză, în care principalul lor obiectiv a fost să îşi păstreze locurile de muncă, 2014 este anul în care, dacă nu fac o schimbare, este posibil ca frustrările acumulate de-a lungul timpului de angajaţi să dăuneze rezultatelor de business per ansamblu.

Consolidare, performanţă, motivare şi dezvoltare de  talente – aşa s-ar traduce, în câteva cuvinte, obiectivele  aflate pe agenda  directorilor de resurse umane în 2014.

Chiar dacă au învăţat să cheluiască mai atent bugetele investiţiile în programe de instruire s-au menţinut sau chiar au crescut anul acesta.


La rândul lor, cei care conduc firme de recrutare sau de executive search au dezvoltat noi instrumente prin care să îşi menţină clienţii  sau să găsească alţii noi şi să le arate că şi-au găsit rostul pe o piaţă aflată în declin.

  • Cum atragi şi menţii cei mai buni specialişti din piaţă în companie?
  • Ce trebuie făcut pentru ca salariile din România să ajungă la nivelul din celelalte state europene?
  • Cum pot fi “reînviate” şcolile profesionale de către mediul privat ?


….sunt doar câteva dintre temele care vor reuni specialişti din industriile IT, telecom, outsourcing, farma, training sau auto la masa dezbaterilor celei de-a 9-a conferinţe de HR organizate de Ziarul Financiar