Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Emilia Bunea
CEO, Metropolitan Life

Emilia Bunea este CEO al Metropolitan Life, una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Emilia este responsabilă de dezvoltarea strategică şi operaţională a Metropolitan Life în România şi de consolidarea poziţiei de lider în industria asigurărilor de viaţă.  

Emilia Bunea are o experienţă de peste 15 ani în poziţii C-level în companii multinaţionale  din   domeniul asigurărilor şi pensiilor private, precum ING sau Eureko. În ultimii ani, Emilia a ocupat diferite poziţii cheie, de management la nivel regional, cu responsabilităţi de management financiar pentru sectorul de asigurări din Europa, cuprinzând 11 ţări – Belgia, Luxemburg, Spania, Grecia, Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria, România, Slovacia şi Bulgaria.

Este specializată în business development, planificare strategică de business, elaborare şi implementare de strategii complexe, managementul eficient al resurselor şi optimizarea operaţională. De-a lungul carierei, Emilia Bunea a coordonat proiecte ample de investiţii la nivel regional şi echipe multinaţionale vaste, cu responsabilităţi extinse.

Emilia Bunea deţine o certificare Chartered Financial Analyst din partea CFA Institute US, un   Executive MBA la Universitatea Washington, SUA, un Executive Leadership Program la Ashridge Business School, Marea Britanie, şi un Senior Executive Program în cadrul London Business School, Marea Britanie.